//Add More external stylesheets In Control : Διαχειριστείτε τις ενημέρωσεις και αναβαθμίσεις των Windows



Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

In Control : Διαχειριστείτε τις ενημέρωσεις και αναβαθμίσεις των Windows

read

Για πολλά χρόνια, η Microsoft έκανε τον κόσμο να πιστεύει ότι τα Windows 10 θα ήταν η τελική έκδοση των Windows. Αυτό ακούστηκε καλό σε άτομα που ήθελαν απλώς να χρησιμοποιήσουν τα Windows για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους. 

Στη συνέχεια, αποφάσισε ότι θα δημιουργήσει ενημερώσεις για την "έκδοση δυνατοτήτων" για να δώσει στα Windows ένα εξελισσόμενο σύνολο δυνατοτήτων. Πολλοί ήθελαν απλώς η Microsoft να αφήσει ήσυχα τα Windows και να διορθώσει τα σφάλματα τους.

Αλλά για άλλη μια φορά, η Microsoft έκανε τα δικά της. Έτσι, αυτές οι ενημερώσεις λειτουργιών δύο φορές το χρόνο έγιναν υποχρεωτικές (ακόμα και όταν προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε ορισμένους χρήστες).

Όταν η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 11, είπαν ότι ποτέ δεν είχαν υπονοήσει ότι τα Windows 10 θα ήταν η τελευταία έκδοση των Windows, ωστόσο, επειδή η  ιστορία αρχίζει να επαναλαμβάνεται  πολλοί χρήστες επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο αυτών των συχνά ανεπιθύμητων αλλαγών στο σύστημά τους.

Το In Control είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα με ένα που δίνει στους χρήστες τον έλεγχο όλων των ενημερώσεων που δεν αφορούν την ασφάλεια των συστημάτων τους Windows 10 και 11. Eλέγχει την αυτόματη ενημέρωση-αναβάθμιση του συστήματος των Windows στοχεύοντάς σε μια συγκεκριμένη κύρια έκδοση και έκδοση ενημέρωσης δυνατοτήτων.

Από προεπιλογή, θα χρησιμοποιηθεί η τρέχουσα έκδοση. Έτσι, εάν κάνετε "Take Control" με την κύρια έκδοση και την κυκλοφορία λειτουργιών που εμφανίζονται στα πλαίσια κάτω αριστερά, τα Windows θα παραμείνουν ακριβώς εκεί που είναι - μόνο με την εγκατάσταση μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας - μέχρι να κάνετε "Release control". 

Εάν θέλετε να μεταβείτε σε μια μελλοντική έκδοση, ας πούμε από τα Windows 10 21H1 σε Windows 10 21H2, μπορείτε πρώτα να κάνετε "Έλεγχος έκδοσης" για να επιτρέψετε την επεξεργασία αυτών των δύο πεδίων. Στη συνέχεια αλλάξτε το “21H1” σε “21H2” και πατήστε “Take Control”. Το Windows Update θα στοχεύει πλέον στην κυκλοφορία της δυνατότητας 21H2 και θα το προσφέρει για εγκατάσταση μόλις είναι διαθέσιμο. Δεν απαιτείται εγκατάσταση. Απλώς τρέξτε το πρόγραμμα με δικαιώματα διαχειριστή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή In Control


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .