Funny.Pho.to : Δημιουργήστε εφέ και διασκέδαστικές φωτογραφίες σε μερικά κλικ



Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Funny.Pho.to : Δημιουργήστε εφέ και διασκέδαστικές φωτογραφίες σε μερικά κλικ

read

Πρόκειται για μια εξαιρετική διαδικτυακή συλλογή από εκπληκτικές κορνίζες, όμορφα εφέ φωτογραφίας, μοντέρνα φίλτρα που μοιάζουν με το Instagram και ρεαλιστικά μοντάζ φωτογραφιών. Εδώ θα αγαπήσετε τη δημιουργική επεξεργασία φωτογραφιών, καθώς είναι πραγματικά εύκολη και εξαιρετικά διασκεδαστική! Με τις κορνίζες και τα εφέ φωτογραφιών μας, είναι υπέροχο να μετατρέψετε τη φωτογραφία σας σε σκίτσο ή ζωγραφική, να προσθέσετε μια πινελιά vintage στη λήψη σας, να κάνετε ένα αστείο φωτογραφίας ή να δημιουργήσετε μια ευχετήρια κάρτα με προσαρμοσμένο κείμενο. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε παρέα με διασημότητες, να μπείτε στα εξώφυλλα διάσημων περιοδικών και να εκτυπώσετε το δικό σας πορτρέτο ! 

Πως λειτουργεί? Πρώτα επιλέγετε ένα εφέ και κάνετε κλικ στην προεπισκόπηση του. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας (ή φωτογραφίες για πρότυπα πολλών φωτογραφιών). Επιλέξτε εικόνες από τη συσκευή σας ή τα άλμπουμ σας στο Facebook ή προσθέστε τες κατά διεύθυνση URL. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα δείγματα εικόνων  και να αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση στις φωτογραφίες που ανεβάσατε νωρίτερα. Το επιλεγμένο εφέ εφαρμόζεται αυτόματα.

Εάν θέλετε, κάντε μια τελευταία πινελιά με το δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας, σας επιτρέπει να προσθέσετε αυτοκόλλητα και προσαρμοσμένο κείμενο και, προαιρετικά, να προσαρμόσετε μια εικόνα. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τη δημιουργία σας σε μια συσκευή ή μοιραστείτε τη μέσω μεγάλων κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, το Twitter, ή το Pinterest .

Διαθέτει εφέ όλων των ειδών, μοντέρνα και ρετρό, απλά και περίτεχνα, στατικά και κινούμενα σχέδια, για παιδιά και ενήλικες και πολλά άλλα για σχεδόν κάθε σκοπό. Ωστόσο, υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση καθώς  βελτιώνονται συνεχώς τα εφέ και οι αλγόριθμοι επεξεργασίας φωτογραφιών.  

 Author's Website:


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .