//Add More external stylesheets

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

CPU Monitor : Δείτε την θερμοκρασία και τη συχνότητα της CPU του τηλεφώνου σας

read

Το  CPU Monitor είναι μία ισχυρή εφαρμογή παρακολούθησης της CPU για συσκευές Android. Διατίθεται στο Google Play και έχει αναπτυχθεί από το System Monitor Tools Lab - Cpu Ram Battery. Η εφαρμογή  σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία και τη συχνότητα της CPU, καθώς και να αναλύετε τα ιστορικά δεδομένα της θερμοκρασίας και της συχνότητας. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε πληροφορίες για τη μνήμη RAM, τη CPU και την μπαταρία με πολύ βολικό τρόπο

Θα σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε τη θερμοκρασία της CPU και τη συχνότητα σε πραγματικό χρόνο  και να αναλύστε τα δεδομένα της θερμοκρασίας και του ιστορικού συχνότητας της CPU του τηλεφώνου σας.

Υποστηρίζει την παρακολούθηση CPU πολλαπλών πυρήνων. Μπορείτε επίσης να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες για τη συσκευής σας όπως, πληροφορίες  για την CPU, πληροφορίες συστήματος, πληροφορίες υλικού, πληροφορίες οθόνης.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μία συντόμευση One Tap Boost και να ενισχύσετε την Ram του τηλεφώνου σας όταν βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο. Τέλος η εφαρμογή ενεργοποιεί και σημαίνει συναγερμό όταν η θερμοκρασία της CPU ή της μπαταρίας είναι υπερβολική.


Βασικά Χαρακτηριστικά

Παρακολούθηση CPU :

Η εφαρμογή εμφανίζει τη θερμοκρασία και τη συχνότητα της CPU και αναλύει τα ιστορικά δεδομένα της θερμοκρασίας και της συχνότητας. Υποστηρίζει επίσης πολυπύρηνη CPU, που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε πληροφορίες για κάθε πυρήνα της CPU ξεχωριστά.

Πληροφορίες Συσκευής :

Το CPU Monitor παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τη συσκευή σας, που περιλαμβάνουν πληροφορίες για την CPU, το σύστημα, το υλικό και την οθόνη.

Επιπλέον Δυνατότητες:

- Πλωτό Παράθυρο: Εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τη θερμοκρασία της CPU, τη θερμοκρασία της μπαταρίας και τη χρήση της μνήμης RAM.
- Widget: Υποστηρίζει widget που περιλαμβάνει πληροφορίες για την CPU, την μπαταρία και τη μνήμη RAM.
- Πολλαπλά Θέματα: Η εφαρμογή είναι όμορφα σχεδιασμένη και υποστηρίζει την εναλλαγή πολλαπλών θεμάτων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Ενημερώσεις και Ασφάλεια Δεδομένων:

Η εφαρμογή ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 17 Απριλίου 2024. Όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων, ο προγραμματιστής παρέχει πληροφορίες για το πώς συλλέγονται και μοιράζονται τα δεδομένα. 


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .