//Add More external stylesheets Cool Screen Recorder: Δωρεάν εφαρμογή καταγραφής οθόνης, και ήχου



Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Cool Screen Recorder: Δωρεάν εφαρμογή καταγραφής οθόνης, και ήχου

read

To Cool Screen Recorder είναι μία εκπληκτικά απλή, δωρεάν εφαρμογή λήψη οθόνης, ήχου, δρομέα, κλικ του ποντικιού και πληκτρολόγησης. Μέσω αυτής, μπορείτε να εγγράψετε οτιδήποτε βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων περιοχών, εφαρμογών, ενεργών παραθύρων και πολλά άλλα.

Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνονται δυνατότητες όπως, λήψη στιγμιότυπων οθόνης, καταγραφή παιχνιδιών, λήψη ScreenCast (Avi/Gif/Mp4),λήψη με/χωρίς δρομέα ποντικιού, καταγραφή συγκεκριμένων περιοχών, ή πλήρης οθόνες εφαρμογών των Windows, λήψη μέσω καθορισμένων πλήκτρων ή με το ποντίκι σας, μίξη ήχου που έχει εγγραφεί από έξοδο μικροφώνου και ηχείου και λήψη από WebCam ή συνδυασμό webcam με λήψη οθονών. 

Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη εφαρμογή που διαθέτει πολλές επιλογές και ταυτόχρονα καταναλώνει ελάχιστους πόρους σε σχέση με άλλα παρεμφερή προγράμματα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .