//Add More external stylesheets RetroBar : Βάλτε μία ρετρό μπάρα εργασίας στα windows



Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

RetroBar : Βάλτε μία ρετρό μπάρα εργασίας στα windows

read

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να δώσετε μία ρετρό πινελιά στον υπολογιστή σας τότε το RetroBar είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Πρόκειται για ένα εκπληκτικό εργαλείο που σας επιτρέπει να προσθέσετε μια υπέροχη ρετρό μπάρα  εργασίας στον υπολογιστή σας/.

Εύκολο στη χρήση,  παρέχει πληθώρα επιλογών για να προσαρμόσετε την εμφάνιση της μπάρας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα, το μέγεθος και το στυλ της μπάρας, καθώς και να προσθέσετε διάφορα εικονίδια και εφέ για να την κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Στοχεύει στην αντικατάσταση της κλασικής γραμμής εργασιών των Windows σε σύγχρονους υπολογιστές που τρέχουν λειτουργικό σύστημα Windows 10 ή Windows 11. Η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση, ωστόσο μπορεί να ξεκινήσει με την μπάρα εργασίας που θα επιλέξετε αν το επιθυμείτε.

Έτσι λοιπόν, αν νοσταλγείτε την χρήση της μπάρας εργασιών παλαιοτέρων εκδόσεων windows, μπορείτε να αντικαταστήσετε την τρέχουσα μπάρα εργασίας σας με αυτή των Windows XP, των Windows 95-98, ή των Windows Me. Ωστόσο, ανά πάσα στιγμή αν το επιθυμείτε μπορείτε να κλείσετε την εφαρμογή και επανέλθετε στην αρχική.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή RetroBar


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .