//Add More external stylesheets OpenSUSE Tumbleweed : H κορυφαία διανομή Linux για προσωπική χρήση ή το γραφείο



Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

OpenSUSE Tumbleweed : H κορυφαία διανομή Linux για προσωπική χρήση ή το γραφείο

read

To openSUSE είναι μια παγκόσμια προσπάθεια που προωθεί τη χρήση Linux παντού. Μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις καλύτερες διανομές Linux στον κόσμο επειδή είναι ανοικτή, διάφανη, και ιδιαίτερα φιλική σε κάθε χρήστη καθώς βέβαια αποτελεί κομμάτι της παγκόσμιας κοινότητας Ελεύθερου Λογισμικού και Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα. Η διανομή ελέγχεται από την κοινότητα και στηρίζεται στις εισφορές των ατόμων, που εργάζονται ως συγγραφείς, δοκιμαστές, μεταφραστές ή προγραμματιστές. Περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία τεχνολογίας, με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας, που μιλούν διαφορετικές γλώσσες. 

Οι στόχοι του είναι: Να κάνει το openSUSE Linux την ευκολότερη διανομή Linux και την πιο διαδεδομένη πλατφόρμα ανοικτού λογισμικού. Να παρέχει ένα περιβάλλον για τη συνεργασία των ατόμων για τη συγγραφή σε ανοικτό κώδικα. Να προωθήσει την ανάπτυξη σε ανοικτό κώδικα και να απλοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας πακέτων για να κάνει το openSUSE Linux μια πλατφόρμα την οποία θα επιλέγουν τόσο νέοι χρήστες όσο και πιο έμπειροι προγραμματιστές. 

Η έκδοση Tumbleweed ταιριάζει περισσότερο σε έμπειρους χρήστες, ή  ως επικλογή για το γραφείο ωστόσο κατά την προσωπική μου άποψη είναι τόσο απλή στην εγκατάσταση χρήση του που δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ακόμη και ο πιο αδαής χρήσης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Linux


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .