//Add More external stylesheets Music Mode for YouTube : Επιλέξτε μόνο ήχο στο YouTube χωρίς περιορισμούς



Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Music Mode for YouTube : Επιλέξτε μόνο ήχο στο YouTube χωρίς περιορισμούς

read

Το Music Mode for YouTube είναι μια εξαιρετική επέκταση για τον περιηγητή Chrome που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τη μουσική τους χωρίς διαφημίσεις και διακεκομμένα βίντεο. Με αυτήν την επέκταση, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής με τα αγαπημένα σας τραγούδια και να τα ακούτε συνεχώς, χωρίς διαφημίσεις που θα σας διακόψουν.

Επιπλέον, η επέκταση  διαθέτει επιλογές ρύθμισης για την ποιότητα του βίντεο και του ήχου, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την εμπειρία σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας βίντεο για να τα παρακολουθήσετε αργότερα, χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσετε ξανά το YouTube.

Με το Music Mode for YouTube, η απόλαυση της μουσικής σας γίνεται πιο απλή και άνετη από ποτέ. Η χρησιμότητα της εφαρμογής είναι προφανής αφού με τον τρόπο αυτό μπορούμε να μειώσουμε την χρήση της CPU και GPU, και να εξοικονομήσουμε δεδομένα.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την εμφάνιση των μικρογραφιών των βίντεο στο YouTube, να αποκρύψει τις μικρογραφίες των βίντεο και άλλες εικόνες στην αναζήτηση Google όταν κάνει αναζήτηση για ένα τραγούδι ή έναν τραγουδιστή.

Επίσης, παρέχει κουμπιά γρήγορης πρόσβασης έτσι ώστε να μπορείτε να αποκρύψετε τις εικόνες και να μπλοκάρετε το βίντεο γρήγορα. Θα πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι, τα Live YouTube βίντεο αποκρύπτονται αλλά δεν μπλοκάρονται.

Η επέκταση δεν συλλέγει κανενός είδους δεδομένα του χρήστη. Οι ρυθμίσεις του χρήστη αποθηκεύονται μόνο τοπικά στον browser του και φυσικά όλες οι λειτουργίες είναι προαιρετικές και μπορείτε να τις επιλέξετε ή να τις αποεπιλέξετε αντίστοιχα μέσα από το μενού της εφαρμογής.

Συνολικά, η επέκταση "Music Mode for YouTube" αποτελεί ένα αξιόλογο εργαλείο που βελτιώνει την εμπειρία ακρόασης μουσικής στο YouTube. Με τις διάφορες λειτουργίες που προσφέρει, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τη μουσική τους χωρίς διαφημίσεις και διακοπές.

Εάν είστε λάτρης της μουσικής και του YouTube, τότε το Music Mode for YouTube είναι η ιδανική επέκταση για εσάς. Κατεβάστε το Music Mode for YouTube σήμερα και απολαύστε τη μουσική σας χωρίς περιορισμούς!


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .