//Add More external stylesheets Clipchamp : Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με επαγγελματικές δυνατότητες



Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Clipchamp : Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με επαγγελματικές δυνατότητες

read

Το Clipchamp είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο πολλαπλών επιπέδων στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ενσωματώνεται με λύσεις αποθήκευσης cloud και έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να μεταβούν στην επεξεργασία βίντεο. Υποστηρίζει το Google Chrome και τον Microsoft Edge  ωστόσο δεν λειτουργεί με Mozilla Firefox. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο  διαθέτει όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται για τη δημιουργία εξαιρετικών βίντεο χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες. 

Επεξεργαστείτε κλιπ όλων των μεγεθών απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να εξάγετε τα βίντεο σας στην ανάλυση που είναι καλύτερη για το έργο σας, συμπεριλαμβανομένου του HD για εντυπωσιακά κλιπ για χρήση στο διαδίκτυο. Η προεπιλεγμένη επιλογή εξαγωγής είναι 480p. Μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας αρχεία ήχου ή να επιλέξετε από τη βιβλιοθήκη της εφαρμογής με απόθεμα ήχου. Το πρόγραμμα σάς εξοπλίζει με τα βασικά, όπως εργαλεία για περικοπή, κόψιμο και έλεγχο ταχύτητας. Επίσης, διαθέτει επαγγελματικές λειτουργίες όπως φίλτρα και τίτλους. 

Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε ποτέ από την αρχή, χάρη στα πρότυπα βίντεο του Clipchamp. Επιλέξτε ανάμεσα από εκατοντάδες πρότυπα σχεδιαστών, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε με δικά σας πλάνα, κείμενο και λογότυπα. Εξερευνήστε τη βιβλιοθήκη αποθεμάτων του Clipchamp, η οποία διαθέτει περισσότερα από 1 εκατομμύρια στοιχεία με ελεύθερα δικαιώματα χρήσης.

Περιηγηθείτε επίσης σε προσεκτικά επιμελημένες συλλογές, ώστε να επιλέξετε το τέλειο τραγούδι, ηχητικά εφέ ή βίντεο για να ολοκληρώσετε τα βίντεο που δημιουργείτε. Απαθανατίστε περιεχόμενο χωρίς καν να φύγετε από το Clipchamp, χρησιμοποιώντας τα υψηλής ποιότητας προγράμματα εγγραφής οθόνης και κάμερας που διαθέτει.

Για να δουλέψετε με την εφαρμογή θα πρέπει να κάνετε εγγραφή. Στην δωρεάν του έκδοση εξάγει βίντεο με ανάλυση 480p. Υποστηρίζει ελληνικό μενού.




Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .