//Add More external stylesheets Psiphon : Ασφαλής, υψηλής απόδοσης εφαρμογή ανώνυμης πρόσβασης στο διαδίκτυο



Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Psiphon : Ασφαλής, υψηλής απόδοσης εφαρμογή ανώνυμης πρόσβασης στο διαδίκτυο

read

Το Psiphon είναι μία εφαρμογή για ανώνυμη πρόσβαση στο διαδίκτυο.Με τη χρήση του Psiphon, οι μπορείτε  να αποκρύψετε την πραγματική σας τοποθεσία και να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητά του να ξεπερνά τους φραγμούς που τίθενται σε ορισμένες χώρες στην πρόσβαση σε περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για χρήστες που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες που μπορεί να είναι απαγορευμένες στη χώρα τους.

Είναι μία εφαρμογή ανοιχτού κώδικα βασισμένη σε κορυφαίες τεχνολογίες ασφάλειας και δικτύων. Από τη φύση του, προστατεύει τον υπολογιστή σας κατά την πρόσβαση σας από διάφορα WiFi που τυχόν συνδέσετε δημιουργώντας μια ασφαλή, ιδιωτική σήραγγα μεταξύ εσάς και του διαδικτύου.

Πρόκειται στην ουσία για ένα παγκόσμιο δίκτυο με χιλιάδες διακομιστές και διαφορετικά σημεία που διευκολύνουν την πρόσβαση σας. Δεν απαιτείται εγγραφή, απλώς κατεβάστε την εφαρμογή και συνδεθείτε.

Περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη επιλογή πρωτοκόλλων από ένα VPN και επιλογές διαμόρφωσης με προσαρμοσμένες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί, ώστε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και τις υπηρεσίες που επιθυμείτε, ακόμα κι αν είναι αποκλεισμένες εκεί που βρίσκεστε.

Χωρίς ενεργό το Speed Boost, η ταχύτητά σας είναι περιορισμένη. Ενεργοποιήστε το Speed Boost με το PsiCash για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες της. Στην δωρεάν της έκδοση η ταχύτητα περιήγησης περιορίζεται στα 2Mb/s.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ : Windows,Android,iOS
Κατεβάστε την εφαρμογή Psiphon


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .