//Add More external stylesheets scr.im : Προστατευθείτε από τους spammers



Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

scr.im : Προστατευθείτε από τους spammers

read

Αφήνοντας το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ως απλό κείμενο σε κάποιο φόρουμ, στο Twitter ή σε διάφορες άλλες τοποθεσίες σας  σας κάνει εύκολο στόχο των spamers και κατά συνέπεια της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Τα ρομπότ spam αναζητούν συνεχώς αυτές τις τοποθεσίες για να συλλέγουν νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των υποψήφιων θυμάτων. Έτσι λοιπόν μην μοιράζεστε το email σας σε δημόσιους ιστότοπους. Αντί αυτού, χρησιμοποιήστε μία δωρεάν online υπηρεσία που θα μετατρέψει την πραγματική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας π.χ (joe@email.com) σε μία ασφαλή και σύντομη διεύθυνση URL (για παράδειγμα http://scr.im/joe). Έτσι λοιπόν όσοι επιθυμούν πραγματικά να στείλουν κάποιο μήνυμα θα μεταφερθούν σε αυτήν τη διεύθυνση URL, η οποία θα αποκαλύψει την πραγματική διεύθυνση  του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Όμως ας δούμε αναλυτικά ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσουμε.


ΒΗΜΑΤΑ

1


Αφού επισκεφθούμε την ιστοσελίδα, scr.im πληκτρολογούμε το e-mail που θέλουμε να προστατεύσουμε και πατάμε στο κουμπί Protect my e-mail.


2


Αντιγράφουμε το ΄΄νέο μας΄΄ e-mail μας και το προσθέτουμε εκεί που θέλουμε να φαίνεται.


3


Από εκεί και μετά για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας αντιγράφει απλά το  e-mail που βλέπει σε μία κενή σελίδα στο Browser που χρησιμοποιεί και πατάει ENTER η αντίστοιχα κάνει κλικ στο e-mail σας εφόσον το έχετε κάνει link για παράδειγμα, πληκτρολογήστε τη φράση το e-mail μου και κάντε link τη νέα σας διεύθυνση. Όπως βλέπετε για να δει τώρα ο επισκέπτης σας το πραγματικό σας e-mail θα πρέπει να το επιβεβαιώσει μέσω του captcha code κάνοντας κλικ στα σωστά γράμματα και τους αριθμούς που βλέπει.


4


Από εκεί και μετά το πραγματικό σας e-mail σας αποκαλύπτεται.




Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .