Logaster : Δημιουργήστε επαγγελματικά σχέδια λογότυπων



Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Logaster : Δημιουργήστε επαγγελματικά σχέδια λογότυπων

read

Το Logaster  είναι μία εκπληκτική Online εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες μικρών  και νεοφυών επιχειρήσεων να δημιουργήσουν επαγγελματικά σχέδια λογότυπων, ακόμη κι αν έχουν περιορισμένο κεφάλαιο και καμία δεξιότητα στον σχεδιασμό. Μέσω της υπηρεσίας, εκτός από λογότυπα υψηλής ποιότητας, μπορείτε να σχεδιάσετε έτοιμα εξώφυλλα για κοινωνικά δίκτυα, επαγγελματικές κάρτες και επιστολόχαρτα.

Με τον δωρεάν κατασκευαστή λογότυπου Logaster, μπορείτε να δημιουργήσετε και να κατεβάστετε ένα λογότυπο μικρού μεγέθους χωρίς υδατογράφημα εντελώς δωρεάν! Όποιος εν τέλει κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας, το Logaster μπορεί να σας  σας προσφέρει απεριόριστο αριθμό δωρεάν λογότυπων και να σας βοηθήσει να δημιουργήστε ένα όμορφο, προσαρμοσμένο λογότυπο ώστε να το  κατεβάστε στον υπολογιστή σας.  

Μπορείτε να το  χρησιμοποιήστε το σε επιστολόχαρτα, ιστοσελίδες, μπλουζάκια κ.λ.π! Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα   εντυπωσιακά λογότυπα, επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, φακέλους και σήματα για κοινωνικά δίκτυα.

Μπορείτε να  δημιουργήσετε και να κατεβάσετε απολύτως δωρεάν οποιοδήποτε λογότυπο μικρού μεγέθους χωρίς υδατογράφημα σε μορφή PNG. Ο τόπος δημιουργία είναι πολύ εύκολος. Απλά δημιουργήστε ένα λογότυπο, στη συνέχεια, αφού εγγραφείτε στη σελίδα λογότυπου, θα βρείτε την ένδειξη λογότυπου «Δωρεάν». 


Κάντε κλικ στο «Προβολή και Λήψη» και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «PNG μικρού μεγέθους». Για να σχεδιάσετε το λογότυπό σας, εισάγετε το κείμενο του λογότυπου της εταιρείας σας και κάντε κλικ στο «Δημιουργία». Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο «Προβολή και Λήψη» και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο επεξεργασίας (Μολύβι). Στη σελίδα επεξεργασίας, μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα, τη γραμματοσειρά, το χρώμα και το μέγεθος του σχεδίου σας. Επίσης, μπορείτε να διευθετήσετε τα στοιχεία του λογοτύπου σας όπως επιθυμείτε. Ο επεξεργαστής λογότυπου σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μέγεθος του λογοτύπου σας και να επιλέξετε από χιλιάδες εικόνες, καθώς επίσης να αλλάξετε το χρώμα και τη γραμματοσειρά. Μπορείτε επίσης να διευθετήσετε τα στοιχεία του λογότυπου όπως επιθυμείτε. 

Εκτός από λογότυπα, μπορείτε να βρείτε σχέδια για επαγγελματικές κάρτες, λογότυπα για επιστολόχαρτα, καταλόγους επωνυμίας και εμπορικά σήματα για τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn, VK κλπ.). 

Εν κατακλείδι, πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη εφαρμογή  με πολλές δυνατότητες που θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

Author's Website:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .