AS SSD Benchmark : Μετρήστε την ταχύτητα σε δίσκους SSD



Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

AS SSD Benchmark : Μετρήστε την ταχύτητα σε δίσκους SSD

read

Οι SSD έχουν γίνει ολοένα και πιο δημοφιλείς, καθώς προσφέρουν ταχύτερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους HDD. Ωστόσο, πώς μπορούμε να αξιολογήσουμε την απόδοση ενός SSD;

Σ΄αυτό  θα μας βοηθήσει το AS SSD Benchmark, ένα δωρεάν λογισμικό που μας επιτρέπει να μετρήσουμε την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής των SSD μας, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με την απόδοσή τους. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς λειτουργεί αυτό το εργαλείο και ποια είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Το AS SSD Benchmark παρέχει έναν απλό και ευανάγνωστο τρόπο για να δοκιμάσουμε την ταχύτητα των SSD μας. Απλά κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το πρόγραμμα, και μετά το εκτελούμε. Αφού ανοίξει το πρόγραμμα, θα δούμε μια απλή διεπαφή με μερικές επιλογές.

Η κύρια λειτουργία του είναι να μετρήσει την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής των SSD. Αυτό γίνεται με τον υπολογισμό των ταχυτήτων ανάγνωσης και εγγραφής των δεδομένων που αποθηκεύονται στον SSD. Το πρόγραμμα δημιουργεί και εκτελεί ένα σενάριο ανάγνωσης και εγγραφής, και στο τέλος μας δίνει τα αποτελέσματα σε μορφή βαθμολογίας.

Εκτός από την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής, μας παρέχει και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον SSD μας. Μπορούμε να δούμε το μοντέλο του SSD, τον κατασκευαστή, τον τύπο σύνδεσης (π.χ. SATA ή NVMe), και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα την απόδοση του SSD και να το συγκρίνουμε με άλλα μοντέλα.

Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε χρήστη που θέλει να αξιολογήσει την απόδοση του SSD του. Με τη βοήθεια αυτού του προγράμματος, μπορούμε να δούμε πόσο γρήγορα είναι ο SSD μας σε σύγκριση με άλλα μοντέλα, και να πάρουμε μια ιδέα για την γενική του απόδοση.

Συνοψίζοντας, πρόκειται ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αξιολόγηση της απόδοσης των SSD μας, δοκιμάστε το και δεν θα απογοητευτείτε!
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή AS SSD Benchmark

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .