EnglishGreek

Οι 12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπής μουσικών αρχείων σε Mp3 και άλλες μορφές ήχουΌπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις όλα τα άρθρα μας είναι δυναμικά και υπ΄αυτή την έννοια, σε τακτά χρονικά διαστήματα αξιολογούνται και είναι πάντα οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες με τις τελευταίες εκδόσεις τους. 

Προσθέτουμε δε σε αυτά και νέες εφαρμογές που πέφτουν στην αντίληψή μας. Σήμερα δημοσιεύουμε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπής ήχου που βρήκαμε στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, κάποιες από αυτές προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και μπορούν επιπλέον να μας βοηθήσουν να μετατρέψουμε οποιοδήποτε μουσικό αρχείο σε ήχο για το κινητό μας να εξάγουμε τον ήχο από οποιοδήποτε βίντεο ή να μετατρέψουμε τα αρχεία μας Online χωρίς να επιβαρύνουμε τους πόρους του υπολογιστή μας.MP3 to WAV

1.

Πρόκειται για μία εκπληκτική δωρεάν online  εφαρμογή γρήγορης μετατροπής MP3 σε WAV  σε υψηλή ποιότητα. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή, κάνει πολύ περισσότερα, αφού μπορεί να μετατρέψει από και προς σε πολλά διαφορετικά φορμά ήχου. Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι και η δυνατότητα μετατροπής αρχείων βίντεο.

Ας έρθουμε όμως τώρα στην λειτουργία του, πριν ξεκινήσετε θα πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εκκίνησης για ταχύτερη μετατροπή. Από εκεί μετά, κάντε κλικ στην επιλογή προσθήκη αρχείων,  για έναρξη για να εισαγάγετε τα αρχεία MP3 σας.

Στην ενότητα προεπιλεγμένη μορφή ήχου, επιλέξτε WAV ως μορφή εξόδου. Προσαρμόστε τις σχετικές παραμέτρους εάν σας απαραίτητο.


Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Convert και καθορίστε σε ποιο σημείο στον υπολογιστή σας θέλετε να σώσετε τα αρχεία σας. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε πολλά αρχεία μαζί έτσι ώστε να κάνετε εάν επιθυμείτε μαζική μετατροπή.

fre: arc

2.

Το fre: ac, είναι ένας δωρεάν, ανοιχτού κώδικα, μετατροπέας ήχου και CD ripper που συνοδεύεται από ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ετικετών και υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων ήχου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε για να μετατρέψετε εύκολα αρχεία ήχου σε διαφορετικές μορφές ή να αντιγράψετε οποιοδήποτε CD ήχου σε αρχεία FLAC ή MP3 για χρήση με φορητή συσκευή αναπαραγωγής ή smartphone. Μπορεί ακόμη, να μετατρέψει ολόκληρες μουσικές βιβλιοθήκες, διατηρώντας παράλληλα τη δομή του φακέλου και του ονόματος αρχείου.

Το CD ripper υποστηρίζει τη διαδικτυακή βάση δεδομένων CDDB / freedb και θα ζητήσει αυτόματα πληροφορίες για τα τραγούδια για να τις γράψει στις ετικέτες πληροφοριών τίτλου. Περιλαμβάνει επίσης, υποστήριξη με ειδικά βελτιστοποιημένους κωδικοποιητές για πολυπύρηνους επεξεργαστές έτσι ώστε να επιταχύνει τις μετατροπές σε μοντέρνους υπολογιστές. 

Τέλος, περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη Unicode για ετικέτες και ονόματα αρχείων, είναι εύκολο στην εκμάθηση και στη χρήση και με πολύγλωσσο περιβάλλον χρήστη διαθέσιμο σε 40 γλώσσες. Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα στο είδος του.

EZ CD Audio Converter Free

3.

Μετατρέψτε αρχεία ήχου μεταξύ οποιασδήποτε μορφής αρχείου ήχου. Κάψτε CD ήχου CD, δίσκους MP3 και δίσκους δεδομένων. Ο μετατροπέας μουσικής μετατρέπει αρχεία ήχου σε και από mp3, flac, m4a, aac, χωρίς απώλειες, και πολλές άλλες μορφές αρχείων ήχου. Μετατρέψτε ελεύθερα μεταξύ όλων των μορφών ήχου. 

Μετατρέψτε όλες τις βιβλιοθήκες μουσικής και διατηρήστε τη δομή του φακέλου και τα ονόματα αρχείων ή προσαρμόστε το φάκελο εξόδου και τα ονόματα αρχείων με ετικέτες μεταδεδομένων. Μετατρέψτε ελεύθερα μεταξύ οποιασδήποτε μορφής ήχου. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να κάνετε Flac σε MP3, M4A σε MP3, WAV προς Flac, WAV σε MP3 ή οποιαδήποτε άλλη μετατροπή μουσικής, η εφαρμογή υποστηρίζει όλους τους συνδυασμούς μορφών αρχείων ήχου.

Helium Converter

4.

Ο ελβετικός σουγιάς των εφαρμογών μετατροπής ήχου. Το Helium Converter είναι μία δωρεάν εφαρμογή για τα Windows που σας επιτρέπει να μετατρέψετε αρχεία ήχου σας σε πολλές διαφορετικές μορφές. Επιπλέον, το περιεχόμενο της ετικέτας αρχείων μουσικής (μετα-δεδομένα) μετατρέπεται και και αποθηκεύεται στα αρχεία προορισμού. 

Για να μετατρέψετε τα μουσικά σας αρχεία, επιλέξτε τους φακέλους ή τα αρχεία που θέλετε να μετατρέψετε χρησιμοποιώντας τα κουμπιά της γραμμής εργαλείων και καθορίστε το φάκελο εξόδου μετατροπή των αρχείων σας. Προαιρετικά μπορείτε να το ρυθμίσετε το ίδιο φάκελο με τα αρχεία προέλευσης.

Επιλέξτε την επιθυμητή μορφή εξόδου και προαιρετικά τις επιλογές για για να επιλέξετε συγκεκριμένο κωδικοποιητή και τέλος κάντε κλικ στο κουμπί μετατροπή. Χρησιμοποιήστε το ισχυρό εργαλείο ελέγχου για ένα ή περισσότερα επιλεγμένα αρχεία κάνοντας κλικ στο κουμπί επιλογές. Από αυτό το πλαίσιο διαλόγου θα είστε σε θέση να δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα μουσικά σας αρχεία.FlicFlac

5.

To Flic Flac είναι ένα μικρό εργαλείο ανοιχτού κώδικα για τη μετατροπή αρχείων μουσικής μεταξύ των διαφόρων μορφών. Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα πρέπει πρώτα να επιλέξετε προτιμώμενη μορφή εξόδου. Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο και απλό πρόγραμμα μετατροπής μουσικών αρχείων είναι πολύ καλή επιλογή, επιπλέον είναι πολύ απλό στη χρήση και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. 

Μπορεί να διαχειρισθεί και μετατρέψει: WAV σε FLAC, WAV σε MP3, WAV σε OGG WAV σε APE. FLAC σε WAV, FLAC σε MP3, FLAC σε OGG, FLAC σε APE, MP3 σε FLAC, MP3 σε WAV, MP3 σε MP3 (bitrate change), MP3 σε OGG, MP3 σε APE OGG σε FLAC, OGG σε WAV OGG σε MP3, OGG σε APE.

Leapic Audio Converter Free

6.

Το Leapic Audio Converter Free είναι ένα γρήγορο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα μετατροπής ήχου. Ο σκοπός αυτού του λογισμικού είναι να μετατρέψει το αρχείο ήχου μεταξύ των πιο δημοφιλών μορφών ήχου, συμπεριλαμβανομένων των WMA, MP3, OGG, M4A, M4R, MP2, AAC, AC3, AIFF, FLAC και WAV. Η διαδικασία μετατροπής είναι πολύ εύκολη στη χρήση με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα. Σας επιτρέπει επίσης να αναπαράγετε αρχεία ήχου με ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου πριν εκτελέσετε μετατροπή.

Qmango FREE Audio Converter

7.

Audio Converter που μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία ήχου σε MP3, AAC, WAV, WMA και σε άλλες δημοφιλείς μορφές. Με αυτό το εξαιρετικά προσαρμόσιμο εργαλείο, τα αρχεία ήχου εξόδου σας θα διατηρήσουν εξαιρετική ποιότητα. Eχει ένα πολύ απλό στη χρήση interface, έτσι ώστε να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα με μερικά κλικ και ακριβώς όπως χρειάζεστε. 

Μεγάλη απόδοση, ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις και ταχύτητα μετατροπής του φωτός κάνουν το IQmango FREE Audio Converter απλά τον τέλειο μετατροπέα ήχου προσιτό για χρήση από όλους! Αποτελεσματική μετατροπή σε MP3, AAC, WAV, WMA, OGG,FLAC, AC3, M2A, AMR με δυνατότητα μαζικής μετατροπής.

MediaHuman Audio Converter

8.

Το MediaHuman Audio Converter είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Mac OS X και Windows και μπορεί να σας βοηθήσει σε περίπτωση που χρειαστεί να μετατρέψετε τα μουσικά σας αρχεία σε WMA, MP3, AAC, WAV, FLAC, OGG, AIFF ή Apple Loseless format.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απλοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαδικασία της μετατροπής. Παράλληλα, σας δίνει την ευκαιρία να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. 

Το interface του προγράμματος είναι απλό, έξυπνο και πολύ εύκολο ώστε να κατανοήσει κανείς την λειτουργία του. Τέλος η εφαρμογή χρησιμοποιεί τις πιό πρόσφατες εκδόσεις audio codecs, ώστε να εγγυάται καλύτερη ποιότητα ήχου.VSDC Free Audio Converter

9.

Γρήγορος, ισχυρός, και πλούσιος σε χαρακτηριστικά δωρεάν μετατροπέας ήχου. Ο κύριος σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία ήχου από τη μία μορφή στην άλλη. Υποστηρίζονται τα πιο διαδεδομένα φόρμά ήχου όπως, MP3, Windows Media Audio (WMA and ASF), QuickTime Audio (MP4, M4A and AAC), Real Audio (RM and RA), Vorbis Audio (OGG), Mobile Audio (AMR), Creative Voice (VOC), Sun Audio (AU), Wave Audio (WAV and AIFF), FLAC και άλλα. Μπορείτε επίσης, να ανοίξετε και να μετατρέψετε αρχεία M3U.

Χρησιμοποιώντας τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις εξαγωγής, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα και τη μορφή του ήχου που θέλετε. Η εφαρμογή έχει ένα μεγάλο αριθμό προεπιλογών που καλύπτουν όλες τις μορφές και τις συσκευές πολυμέσων.

Μπορείτε να τις επεξεργαστείτε εύκολα μόνοι σας ή να δημιουργήσετε τη δική σας σύνθεση. Ακόμη, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο ήχου ή ένα τμήμα του από ένα αρχείο βίντεο και να δημιουργήσετε τη δική σας μουσική σε οποιοδήποτε φορμά ήχου. Χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε τμήματα ενός ήχου. Τέλος, μπορείτε πάντα να κατεβάσετε αρχεία ήχου από μια ιστοσελίδα και να τα μετατρέψει από τη μία μορφή στην άλλη.

AVS Audio Converter

10.

Δωρεάν εφαρμογή που καταγράφει την επιφάνεια εργασίας σας (στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο HD) για τα εκπαιδευτικά σας έγγραφα, συλλογική εργασία σχεδίασης, αναφορές σφαλμάτων και πολλά άλλα.Το Screenpresso ένα ελαφρύ εργαλείο λήψης οθόνης με ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, και επιλογές κοινής χρήσης. Σας επιτρέπει να τραβήξετε μια εικόνα ή ένα βίντεο με αυτό που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας, να προσθέσετε εφέ και να το μοιραστείτε με οποιονδήποτε. Μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο και εικόνες με το Screenpresso Cloud χωρίς εγγραφή. Επίσης μπορείτε να τα ανεβάσετε στα Evernote, Google Drive, Twitter, Facebook, Dropbox και άλλα.

Freemake Audio Converter

11.

Το Freemake Audio Converter μετατρέπει αρχεία μουσικής μεταξύ 50+ μορφών αρχείων ήχου. και μπορεί να εξάγει ήχο από βίντεο. Μετατρέψτε τα αρχεία μουσικής στη μορφή Universal MP3 για PC, Mac, Smartphone, Tablet ή οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής MP3 σε ήχο MP3 υψηλής ποιότητας, μέχρι 320 kbps. Τα μουσικά αρχεία MP3 είναι συμβατά με το iPhone, το iPad, το Zune, τη Samsung Galaxy, τη Nokia, το HTC, Walkman, Huawei, Xiaomi, κλπ. Μπορείτε επίσης να μετατρέψτε βίντεο σε MP3, M4A ή σε άλλες μορφές πολυμέσων. Παρέχει υποστήριξη για 500+ δημοφιλείς και σπάνιες μορφές βίντεο: MP4, AVI, FLV, MKV, DVD, WMV, HD, H.264, MOV, TS, Webm, XVID κλπ.

Free FLAC to MP3 Converter

12.

Το FLAC είναι μια μορφή αρχείου μουσικής που προσφέρει την ίδια πιστότητα ενός CD, αλλά στο μισό μέγεθος. Είναι συμβατό με πολλά τηλέφωνα φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Το FLAC πρωτοεμφανίστηκε το 2001 ως εναλλακτική λύση ανοιχτού λογισμικού σε σχέση με άλλες μορφές χωρίς απώλειες που εμφανίστηκαν την εποχή εκείνη. 

Το FLAC σε MP3 Converter είναι μία απλή εφαρμογή που προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να μετατρέψετε όλα τα FLAC αρχεία ήχου σας σε MP3. Η διεπαφή του προγράμματος είναι πολύ απλή. Απλά προσθέστε τα αρχεία που θέλετε να μετατρέψετε στη λίστα (μπορείτε να τα μεταφέρετε απευθείας από την εξερεύνηση των Windows), να επιλέξετε τον φάκελο εξόδου και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο κουμπί Μετατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .