//Add More external stylesheets Noprint.js: Απενεργοποίηση εκτύπωσης, στιγμιότυπου οθόνης, αντιγραφής & επικόλλησης σε HTML με JavaScript



Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Noprint.js: Απενεργοποίηση εκτύπωσης, στιγμιότυπου οθόνης, αντιγραφής & επικόλλησης σε HTML με JavaScript

read

To σημερινό μας άρθρο είναι λίγο ιδιαίτερο και απευθύνεται σε διαχειριστές ιστοσελίδων και bloggers που πιθανώς θέλουν να προστατεύσουν το περιεχόμενό  της ιστοσελίδας τους. Πρόκειται στην ουσία για ένα μικρό κομμάτι κώδικα που μπορείτε να προσθέσετε στην ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να αποτρέψετε την χρήση κάποιων λειτουργιών από πλευράς χρηστών. Το Noprint.js είναι μια μικρή βιβλιοθήκη JS ανοικτού κώδικα που απενεργοποιεί τις λειτουργίες εκτύπωσης, οθόνης, αντιγραφής και επικολλήσεως σε HTML. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την επιλογή Autoblur ώστε να θολώσετε το περιεχόμενο μόλις το ποντίκι φύγει από το πεδίο της ιστοσελίδας.  Αυτό θα αποτρέψει τους περισσότερους  χρήστες να πάρουν στιγμιότυπα οθόνης. Το Noprint.js μπορεί να εργαστεί στα περισσότερα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Chrome, Edge, Firefox και Opera. Μπορείτε να αντιγράψετε αυτόν τον παρακάτω κώδικα και να τον εισάγετε στο HTML σας πριν από το </body>Αν επιθυμείτε να τρέξετε το NoPrint.js από τον δικό σας server μπορείτε να το κατεβάσετε και να το ανεβάσετε στο δικό σας. Ο κώδικας είναι πάρα πολύ απλός και θα τον βρείτε στην ιστοσελίδα του δημιουργού.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .