//Add More external stylesheets Windows 11 Requirements Check Tool : Ελέγξτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει τα windows 11



Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Windows 11 Requirements Check Tool : Ελέγξτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει τα windows 11

read

Σε προηγούμενη ανάρτηση, είχαμε παρουσιάσει ένα δωρεάν εργαλείο ελέγχου, που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε, αν ο υπολογιστής σας πληροί τις προϋποθέσεις, που έχει θέσει η microsoft σχετικά με το νέο λειτουργικό της τα windows 11. Σήμερα, παρουσιάζουμε ένα άλλο εξίσου αποτελεσματικό λογισμικό που επιτελεί τον ίδιο σκοπό. Πρόκειται, για ένα επίσης δωρεάν εργαλείο που θα σας βοηθήσει να εξακριβώσετε  αν ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις που απαιτούνται για τα Windows 11. Επιπλέον, ελέγχει εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να υποστηρίξει  λειτουργίες όπως το AutoHDR και το DirectStorage και δείχνει αν ο υπολογιστής σας περιλαμβάνει επεξεργαστή X86, X64 Αυτό το στοιχείο γίνεται κόκκινο εάν ο επεξεργαστής σας δεν υποστηρίζει 64 bit.  Εμφανίζει την έκδοση των Windows που εκτελείτε και εάν η έκδοση των Windows μπορεί να αναβαθμιστεί στα Windows 11. Επίσης, ελέγχει εάν ο επεξεργαστής σας έχει τουλάχιστον 2 πυρήνες και τρέχει σε 1 GHz ή υψηλότερη συχνότητα. Επιπλέον, αυτό το στοιχείο ελέγχει επίσης εάν ο επεξεργαστής σας υποστηρίζει πολλές άλλες απαραίτητες λειτουργίες. 
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .