//Add More external stylesheets PDF Mixer: Δωρεάν εφαρμογή οργάνωσης σελίδων PDF με δυνατότητα προσθήκης και άλλων τύπων εγγράφων



Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

PDF Mixer: Δωρεάν εφαρμογή οργάνωσης σελίδων PDF με δυνατότητα προσθήκης και άλλων τύπων εγγράφων

read

Το PDF Mixer είναι ένα βοηθητικό δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να αναμιγνύουν σελίδες PDF με 2 ή περισσότερα αρχεία PDF, να προσθέτουν σελίδες PDF σε υπάρχοντα αρχεία PDF και να τα αποθηκεύουν σε ένα νέο αρχείο. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να αναδιατάξετε, να αντιγράψετε, να περιστρέψετε, να διαγράψετε, να αλλάξετε και να συγχωνεύσετε σελίδες PDF σε πολλά αρχεία PDF εύκολα. Εκτός αυτού, το PDF Mixer σάς επιτρέπει επίσης να εισάγετε κενές σελίδες και εικόνες, να σαρώστε νέες σελίδες από το σαρωτή σας και να εισαγάγετε σελίδες από το MS Word, το Excel, το PowerPoint και αρχεία κειμένου σε ένα αρχείο PDF.

Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε πολλά έγγραφα PDF, να οργανώσετε και να προσαρμόσετε κάποιες σελίδες PDF ή να προσθέσετε σελίδες από ένα αρχείο PDF σε άλλο. Το PDF Mixer μπορεί να σας βοηθήσει επίσης, να αναμίξετε πολλά αρχεία PDF, να επιλέξετε σελίδες από έγγραφα PDF και να τα εισαγάγετε σε ένα υπάρχον αρχείο PDF. Μπορείτε να ανοίξετε 2 ή περισσότερα αρχεία PDF και να προσθέσετε τις σελίδες τους στη λίστα σελίδων, να τα αναδιατάξετε και στη συνέχεια να τα αποθηκεύσετε σε ένα νέο αρχείο PDF. 

Διαθέτει πολλές λειτουργίες ρύθμισης αλληλουχίας σελίδας όπως η μεταφορά σελίδων, οι πολλαπλές σελίδες προς τα πάνω και προς τα κάτω, περιστρεφόμενο προσανατολισμό και ούτω καθεξής. Η δημιουργία κενών σελίδων είναι μια χρήσιμη λειτουργία όταν χρειάζεστε κάποιες κενές σελίδες πίσω από ορισμένες σελίδες περιεχομένου.

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mixer PDF για να προσθέσετε κενές σελίδες και να διπλασιάσετε τις σελίδες PDF κάνοντας κλικ στο κουμπί δημιουργία αντιγραφής. Εάν δεν έχετε αρχεία PDF  και απλά πρέπει να δημιουργήσετε αρχεία PDF από άλλες μορφές, σάς επιτρέπει να εισάγετε άλλες μορφές εγγράφων από το Word, Excel, PowerPoint, TXT ακόμη και δεν έχετε ανοίξει κάποιο αρχείο PDF.  Τέλος σας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσετε τα  αρχεία σας απενεργοποιώντας την εκτύπωση ή την αντιγραφή τους.
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .