//Add More external stylesheets Auto Email Sender : Αυτόματη αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου



Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Auto Email Sender : Αυτόματη αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

read

Το Auto Email Sender είναι ένα μικρό και πρακτικό δωρεάν εργαλείο αυτόματης αποστολής email μέσω του πρωτοκόλλου SMTP. Αρκεί να προσθέσετε μια λίστα με διευθύνσεις email και το πρόγραμμα μπορεί να αποστείλει αυτόματα emails ή ενημερωτικά δελτία σε όλες τις διευθύνσεις email μία-μία μέσω του πρωτοκόλλου SMTP. 

Μπορείτε να ορίσετε το χρονικό διάστημα μεταξύ των αποστολών για να ελέγχετε την ταχύτητα αποστολής. Το Auto Email Sender υποστηρίζει τόσο τη μορφή HTML όσο και το απλό κείμενο για τα email και υποστηρίζει επίσης την προσθήκη πολλαπλών συνημμένων αρχείων. 

Εκτός από αυτά, διαθέτει ένα παράθυρο καταγραφής καταγεγραμμένων συμβάντων, ένα παράθυρο με αποτυχημένες αποστολές email και μια λειτουργία κρυπτογράφησης SSL. Το μέγεθος του αρχείου του Auto Email Sender είναι εξαιρετικά μικρό: ο εγκαταστάτης είναι 0,9 MB, ενώ το φορητό αρχείο ZIP είναι μόλις 60KB!

Μπορείτε να ορίσετε το χρoνικό διάστημα για να στείλει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με χαμηλή ταχύτητα ή υψηλή ταχύτητα. Υποστηρίζει τόσο μορφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML όσο και απλού κειμένου, και υποστηρίζει επίσης την προσθήκη πολλαπλών συνημμένων.

Εκτός από αυτά, διαθέτει επίσης, ένα παράθυρο εγγραφής καταγραφής, αποτυχημένη αποστολή παραθύρου λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μια λειτουργία κρυπτογράφησης SSL. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Auto Email Sender


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .