//Add More external stylesheets

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Auto Email Sender : Αυτόματη αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

read

Το Auto Email Sender είναι ένα μικρό, πρακτικό εργαλείο για την αυτόματη αποστολή emails μέσω SMTP. Με αυτό, μπορείτε να στείλετε emails ή ενημερωτικά δελτία (newsletters) σε πολλούς παραλήπτες με μία κίνηση. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη, καθιστώντας το ιδανικό για διαχειριστές ιστοσελίδων και εταιρείες που χρειάζεται να στείλουν ενημερωτικά emails σε στοχευμένες λίστες παραληπτών.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
  1. Εύχρηστο Περιβάλλον Εργασίας : Το Auto Email Sender διαθέτει ένα απλό και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας, καθιστώντας το ιδανικό για χρήστες όλων των επιπέδων.
  2. Ρύθμιση Ταχύτητας Αποστολής :  Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονικό διάστημα μεταξύ των αποστολών,  και να  στείλετε emails είτε με χαμηλή είτε με υψηλή ταχύτητα.
  3. Υποστήριξη HTML και Απλού Κειμένου :Το εργαλείο υποστηρίζει τόσο τη μορφή HTML όσο και  απλό κείμενο  για τα emails σας.
  4. Πολλαπλά Συνημμένα :  Μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλά συνημμένα στα emails σας.
  5.  Αντι-Σπαμ Λειτουργία :  Η αποστολή γίνεται μέσω του πρωτοκόλλου SMTP, το οποίο βοηθά στην αποφυγή της κατάταξης των emails σας ως σπαμ.
  6. Καταγραφή Αποτυχιών :  Το εργαλείο διαθέτει παράθυρο καταγραφής αποτυχιών, ώστε να μπορείτε να δείτε ποια emails δεν στάλθηκαν και να προσπαθήσετε ξανά.
  7.  Αφαίρεση Διπλότυπων Διευθύνσεων :  Με ένα κλικ, μπορείτε να αφαιρέσετε τις διπλότυπες email διευθύνσεις, εξασφαλίζοντας ότι κάθε διεύθυνση λαμβάνει το email μόνο μία φορά.
  8. Υποστήριξη SSL :  Το Auto Email Sender υποστηρίζει πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL για ασφαλή αποστολή emails.
  9. Καταγραφή Λαθών : Διαθέτει σύστημα καταγραφής λαθών, επιτρέποντάς σας να ελέγξετε τον λόγο αποτυχίας αποστολής emails.
  10. Μικρό Μέγεθος Αρχείου :  Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά μικρό σε μέγεθος, με τον εγκαταστάτη να είναι μόλις 0.9 MB και την φορητή έκδοση να είναι μόνο 60KB.

Οδηγίες Χρήσης

  1. Ρύθμιση Λογαριασμού Email :  Προσθέστε τον λογαριασμό email σας, τον κωδικό πρόσβασης, τη διεύθυνση του διακομιστή και την πόρτα στο αντίστοιχο πεδίο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση SSL επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή.
  2.  Προσθήκη Διευθύνσεων Email Παραληπτών :  Αντιγράψτε και επικολλήστε τις διευθύνσεις email των παραληπτών στο πεδίο "Send To", μία ανά γραμμή. Χρησιμοποιήστε το κουμπί "Remove Duplicated" για να αφαιρέσετε τις διπλότυπες διευθύνσεις email και να διασφαλίσετε ότι κάθε παραλήπτης θα λάβει το email μόνο μία φορά.
  3. Συγγραφή Θέματος και Περιεχομένου Email :  Στην δεξιά πλευρά του προγράμματος, θα βρείτε τα πεδία "Subject" και "Content" όπου μπορείτε να γράψετε το θέμα και το περιεχόμενο του email σας. Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή του email από κείμενο σε HTML από το αναπτυσσόμενο μενού "Format" στο κάτω μέρος του κουτιού περιεχομένου. Πατώντας το κουμπί "Attach Files", μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα στο email σας.
  4.  Ρύθμιση Διαστήματος Αποστολής :Το Auto Email Sender στέλνει τα emails σας στους παραλήπτες ένα προς ένα, επομένως πρέπει να ρυθμίσετε ένα διάστημα χρόνου για να αποφύγετε τον χαρακτηρισμό ως σπαμ. Το κουτί διαστήματος βρίσκεται στο κάτω αριστερό μέρος του παραθύρου του προγράμματος. Συνιστάται να ρυθμίσετε το διάστημα από 20 έως 60 δευτερόλεπτα.
  5.  Έναρξη Αποστολής : Το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί "Send To All". Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την αποστολή και θα στείλει το email σε όλους τους παραλήπτες σας αυτόματα, ένα προς ένα.

Σε τελική ανάλυση  πρόκειται  για ένα μικρό, πρακτικό δωρεάν εργαλείο αυτόματης αποστολής email μέσω του πρωτοκόλλου SMTP. Αρκεί να προσθέσετε μια λίστα με διευθύνσεις email και το πρόγραμμα μπορεί να αποστείλει αυτόματα emails ή ενημερωτικά δελτία σε όλες τις διευθύνσεις email μία-μία μέσω του πρωτοκόλλου SMTP. . 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Auto Email Sender


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .