Univer Player : Παρακολουθήστε βίντεο πάνω από άλλες εφαρμογές



Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Univer Player : Παρακολουθήστε βίντεο πάνω από άλλες εφαρμογές

read

Το Univer Player είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να βλέπετε βίντεο ενώ εργάζεστε με άλλες εφαρμογές. Το αναδυόμενο παράθυρο αναπαραγωγής βίντεο είναι ρυθμισμένο ώστε να παραμείνει πάντα πάνω από άλλα παράθυρα και υποστηρίζει ρύθμιση διαφάνειας.

Προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία παρακολούθησης βίντεο, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα αισθητικά ευχάριστο περιβάλλον παρακολούθησης. Η λειτουργία Picture-in-Picture (PiP) επιτρέπει στο βίντεο να εμφανίζεται σε ένα μικρό παράθυρο πάνω από τις άλλες εφαρμογές που τρέχουν στον υπολογιστή, επιτρέποντας στον χρήστη να το παρακολουθεί ενώ κάνει άλλες δραστηριότητες.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο ενώ παίζετε παιχνίδια ή εργάζεστε. Παρακολουθήστε βίντεο ροής κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών ή τη λειτουργία οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής.

Απλά, πρέπει να επιλέξετε τον επιθυμητό τομέα, και, στη συνέχεια, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL βίντεο στο πρόχειρο ή χρησιμοποιώντας την επέκταση του προγράμματος αναπαραγωγής Univer Player ή τρέξτε οποιοδήποτε βίντεο από τον υπολογιστή σας

Η διαφάνεια του παραθύρου μπορεί να ρυθμιστεί για να ελαχιστοποιηθούν οι περισπασμοί. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε το μέγεθος και τη θέση του παραθύρου για να αποφύγετε τυχαίες αλλαγές. Όλες οι επιλογές βίντεο που υποστηρίζονται από την υπηρεσία φιλοξενίας είναι επίσης διαθέσιμες κατά τη ροή περιεχομένου με το uView Player.

Επιπλέον,  υποστηρίζει την παρακολούθηση livestreams, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους livestreams ενώ κάνουν άλλες δραστηριότητες στον υπολογιστή τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους λάτρεις του gaming που θέλουν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους livestreams ενώ παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Εν κατακλείδι,  πρόκειται ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο  για την παρακολούθηση βίντεο που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Univer Player

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .