//Add More external stylesheets fre: ac: Μετατροπέας ήχου - CD ripper



Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

fre: ac: Μετατροπέας ήχου - CD ripper

read

Το fre: ac, είναι ένας δωρεάν, ανοιχτού κώδικα, μετατροπέας ήχου και CD ripper που συνοδεύεται από ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ετικετών και υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων ήχου.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε για να μετατρέψετε εύκολα αρχεία ήχου σε διαφορετικές μορφές ή να αντιγράψετε οποιοδήποτε CD ήχου σε αρχεία FLAC ή MP3 για χρήση με φορητή συσκευή αναπαραγωγής ή smartphone. Μπορεί ακόμη, να μετατρέψει ολόκληρες μουσικές βιβλιοθήκες, διατηρώντας παράλληλα τη δομή του φακέλου και του ονόματος αρχείου.

Το CD ripper υποστηρίζει τη διαδικτυακή βάση δεδομένων CDDB / freedb και θα ζητήσει αυτόματα πληροφορίες για τα τραγούδια για να τις γράψει στις ετικέτες πληροφοριών τίτλου. 

Περιλαμβάνει επίσης, υποστήριξη με ειδικά βελτιστοποιημένους κωδικοποιητές για πολυπύρηνους επεξεργαστές έτσι ώστε να επιταχύνει τις μετατροπές σε μοντέρνους υπολογιστές. 

Τέλος, περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη Unicode για ετικέτες και ονόματα αρχείων, είναι εύκολο στην εκμάθηση και στη χρήση και με πολύγλωσσο περιβάλλον χρήστη διαθέσιμο σε 40 γλώσσες. Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα στο είδος του. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή fre: ac


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .