//Add More external stylesheets uTaskManager : Επεξεργαστείτε τις διαδικασίες και τις τρέχουσες εφαρμογές στα windows



Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

uTaskManager : Επεξεργαστείτε τις διαδικασίες και τις τρέχουσες εφαρμογές στα windows

read

Το Universal Task Manager είναι μια εφαρμογή που παρέχει μεγάλο μέρος της ίδιας λειτουργικότητας με την παραδοσιακή εφαρμογή Win32 Desktop Task App Manager. Σημειώστε όμως ότι αυτό δεν προορίζεται ως αντικαταστάτης του παραδοσιακού διαχειριστή εργασιών. 

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε να επεξεργαστείτε και να ιεραρχήσετε εργασίες, διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα ξεφύγει. Η εφαρμογή επιτρέπει την απρόσκοπτη οργάνωση κατηγοριοποιώντας τις εργασίες σε διαφορετικές λίστες.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του uTaskManager είναι η ικανότητά του να ορίζει υπενθυμίσεις και προθεσμίες για κάθε εργασία. Ακόμη, η εφαρμογή προσφέρει ειδοποιήσεις για να ενημερώνει τους χρήστες για επερχόμενες εργασίες ή τυχόν αλλαγές που γίνονται σε υπάρχουσες.

Επιπλέον,  παρέχει αναλύσεις και αναφορές για τα ποσοστά ολοκλήρωσης εργασιών, επιτρέποντας στους χρήστες να αναλύουν τα μοτίβα παραγωγικότητάς τους με την πάροδο του χρόνου. Αυτά τα αναλυτικά στοιχεία μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να εντοπίσουν τομείς όπου μπορεί να χρειάζονται βελτίωση ή να βελτιστοποιήσουν τη ροή εργασίας τους για καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Κατά την πρώτη εκτέλεση, η εφαρμογή σάς ζητά να ενεργοποιήσετε την άδεια διαγνωστικού ελέγχου εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να το αλλάξετε ανά πάσα στιγμή μεταβαίνοντας στην καρτέλα ρυθμίσεις στην εφαρμογή. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στην ίδια την εφαρμογή ρυθμίσεις συστήματος και να μεταβείτε στην ενότητα Απόρρητο > Σελίδα διαγνωστικών εφαρμογών

Συνοπτικά, το uTaskManager είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διαχείρισης εργασιών all-in-one για τα Windows που διαθέτει μια σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της παραγωγικότητας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .