//Add More external stylesheets Hasleo Backup Suite Free: Δωρεάν λογισμικό κλωνοποίησης των Windows



Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Hasleo Backup Suite Free: Δωρεάν λογισμικό κλωνοποίησης των Windows

read

Το Hasleo Backup Suite είναι ένα δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά των Windows, που ενσωματώνει τις δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και κλωνοποίησης, έχει σχεδιαστεί για χρήστες των Windows και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές Windows και διακομιστές. 
Μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τα λειτουργικά συστήματα των Windows, τους δίσκους και τα διαμερίσματα για την προστασία της ασφάλειας του λειτουργικού συστήματος των Windows και των προσωπικών σας δεδομένων. 

Το χαρακτηριστικό κλωνοποίησης μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα Windows σε άλλο δίσκο ή να αναβαθμίσετε εύκολα έναν δίσκο σε SSD ή σε δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας. 

Ως επαγγελματικό λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς, το bootable Windows PE Disk έκτακτης ανάγκης μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε γρήγορα και αποτελεσματικά το λειτουργικό σύστημα των Windows σε μια υγιή κατάσταση μετά από προβλήματα όπως το κρασάρισμα του συστήματος ή κάποια βλάβη του δίσκου. 

 

Υποστηρίζονται διαφορετικές λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να επιλέξετε με ευελιξία συστήματα προστασίας δεδομένων, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και να εξοικονομήσουν χώρο αποθήκευσης, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των δεδομένων.

Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα για την αυτόματη εκτέλεση της εργασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε τακτική βάση, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα εφάπαξ, ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης και να μειώσετε το κόστος.

Ο αλγόριθμος κρυπτογράφησης AES μπορεί να προστατεύσει την ασφάλεια των δεδομένων σας που είναι αποθηκευμένα στο αρχείο εφεδρικής εικόνας και μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές δυνάμεις κρυπτογράφησης για την προστασία των δεδομένων .


Τέλος, υποστηρίζει τη συγχώνευση εφεδρικής εικόνας, δυνατότητα που σας επιτρέπει  να συγχωνεύσετε πολλές διαδοχικές εκδόσεις εφεδρικών εικόνων σε μια ενιαία έκδοση, η οποία εξοικονομεί χώρο αποθήκευσης ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Hasleo Backup Suite Free


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .