//Add More external stylesheets USB Flash Drives Control : Ελέγξτε την πρόσβαση των δίσκων USB



Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

USB Flash Drives Control : Ελέγξτε την πρόσβαση των δίσκων USB

read

Το USB Flash Drives Control είναι ένα μικρό, δωρεάν πρόγραμμα που εκτελείται στο δίσκο συστήματος, δίπλα στο ρολόι, και παρέχει πρόσβαση για τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι αφαιρούμενες μονάδες USB στον υπολογιστή σας. Αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες μέσω του μενού περιβάλλοντος με δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος.

Εμφανίζει επίσης τις συνδεδεμένες μονάδες δίσκου. Χρησιμοποιήστε το μενού περιβάλλοντος με αριστερό κλικ για να προβάλετε τη λίστα των συνδεδεμένων μονάδων δίσκου και να εξερευνήσετε το περιεχόμενό τους.

Αποτελείται από δύο μέρη, μια διεπαφή GUI που χρησιμοποιείται για τη διαμόρφωση και μια υπηρεσία Windows που διασφαλίζει ότι οι επιλογές του προγράμματος εφαρμόζονται σε όλους τους λογαριασμούς χρηστών από τον τοπικό υπολογιστή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

- Λειτουργία ανάγνωσης : Με την απενεργοποίηση αυτής της επιλογής, οι αφαιρούμενες μονάδες USB δεν θα είναι τοποθετημένο και δεν θα είναι προσβάσιμο στο χρήστη. Η ανάγνωση δεδομένων από αφαιρούμενες μονάδες USB δεν θα είναι διαθέσιμη.

- Λειτουργία εγγραφής : Με την απενεργοποίηση αυτής της επιλογής, η πρόσβαση εγγραφής θα απαγορεύεται σε όλες τις αφαιρούμενες μονάδες USB που χρησιμοποιούνται στον τρέχοντα υπολογιστή. Όλες οι αφαιρούμενες μονάδες USB γίνονται μόνο για ανάγνωση και η αντιγραφή δεδομένων σε αυτές δεν είναι δυνατή.

- Λειτουργία εκτέλεσης: Με την απενεργοποίηση αυτής της επιλογής, η πρόσβαση εκτέλεσης θα απαγορεύεται για όλα τα εκτελέσιμα αρχεία σε όλες τις αφαιρούμενες μονάδες USB που χρησιμοποιούνται στον τρέχοντα υπολογιστή, για όλους τους λογαριασμούς χρηστών. Αυτό εξασφαλίζει μια επιπλέον ασφάλεια στο σύστημα έναντι επικίνδυνου και κακόβουλου λογισμικού, όπως ή κλοπές κωδικών πρόσβασης.

Όλες οι παραπάνω επιλογές δεν εφαρμόζονται άμεσα στις υπάρχουσες συνδεδεμένες μονάδες δίσκου. Οι συνδεδεμένες μονάδες δίσκου πρέπει πρώτα να αφαιρεθούν και στη συνέχεια να επανασυνδεθούν για να ισχύουν αυτές οι επιλογές σε αυτές.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή USB Flash Drives Control


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .