//Add More external stylesheets XSplit VCam : Αφαιρέστε, αντικαταστήστε θολώστε και προσθέστε backgrounds στο φόντο της κάμερας web



Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

XSplit VCam : Αφαιρέστε, αντικαταστήστε θολώστε και προσθέστε backgrounds στο φόντο της κάμερας web

read

Το XSplit είναι ένα δωρεάν λογισμικό που αναπτύχθηκε από την SplitmediaLabs, μια καινοτόμο εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού με έδρα το Χονγκ Κονγκ, που αποτελείται από ταλαντούχους προγραμματιστές που ειδικεύονται στη δημιουργία εφαρμογών και τεχνολογίας πολυμέσων.

Πρόκειται για ένα απλό, αλλά ισχυρό λογισμικό ζωντανής ροής και εγγραφής, για την παραγωγή και παράδοση πλούσιου περιεχομένου βίντεο που καθιστά δυνατή την προσθήκη φωτογραφιών ή βίντεο ως background για την κάμερά σας. 

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επικοινωνήστε μέσω webcam με τους αγαπημένους φίλους ( Viber skype κ.λ.π) επιλέγοντας το background που σας αρέσει κάθε φορά. Το ίδιο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ μεγάλο αριθμό backgrounds και σας δίνει τη δυνατότητα να τα κατεβάσετε και να τα προσθέτετε ως φόντο στην κάμερά σας. 

Για να χρησιμοποιήσετε το XSplit με ένα πρόγραμμα επικοινωνίας, ας πούμε το viber, τρέξτε πρώτα το XSplit επιλέξτε τις ρυθμίσεις σας και μετά από τις ρυθμίσεις του viber ως κάμερα επιλέξτε αντί για την webcamera σας τo XSplit. Τo πρόγραμμα στην δωρεάν του έκδοση περιλαμβάνει στο ένα πολύ καλαίσθητο λογότυπο στο background της εφαρμογής.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .