AllDup : Βρείτε και αφαιρέστε τα διπλά αρχεία



Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

AllDup : Βρείτε και αφαιρέστε τα διπλά αρχεία

read

Το AllDup προσφέρει μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για τη διαχείριση των διπλών αρχείων στον υπολογιστή σας, βοηθώντας σας να καθαρίσετε τον αποθηκευτικό χώρο και να οργανώσετε τα αρχεία σας με αποτελεσματικότητα.

Είναι ένα δωρεάν εργαλείο για αναζήτηση και κατάργηση διπλότυπων αρχείων στον υπολογιστή σας, κοινές χρήσεις δικτύου ή σε εξωτερικά μέσα αποθήκευσης. Ο αλγόριθμος γρήγορης αναζήτησης βρίσκει τα διπλά αντίγραφα οποιουδήποτε τύπου αρχείου. 

Η ισχυρή μηχανή αναζήτησης σάς δίνει τη δυνατότητα να βρείτε διπλότυπα με συνδυασμό των ακόλουθων κριτηρίων: Όνομα αρχείου, επέκταση αρχείου, μέγεθος αρχείου, περιεχόμενο αρχείου, ημερομηνίες αρχείων και χαρακτηριστικά αρχείου. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε παρόμοια ονόματα αρχείων, παρόμοιες ή σχεδόν πανομοιότυπες εικόνες και παρόμοια ή σχεδόν πανομοιότυπα αρχεία μουσικής.

Ακόμη, μπορείτε να βρείτε αρχεία βίντεο και ήχου και να αναζητήστε διπλότυπα ψηφιακών φωτογραφιών. Για την ασφάλειά σας, όλα τα αρχεία που πρέπει να διαγραφούν μπορούν να μετακινηθούν στον Κάδο Ανακύκλωσης ή σε ξεχωριστό φάκελο αντιγράφων ασφαλείας. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής αρχείων σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση πολλών διαφορετικών μορφών αρχείων και να αναλύσετε το περιεχόμενο του αρχείου πριν αποφασίσετε τι να κάνετε με αυτό.

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Σάρωση με βάση το περιεχόμενο: Το AllDup μπορεί να εντοπίζει διπλά αρχεία με βάση το περιεχόμενό τους, όχι μόνο το όνομά τους, επιτρέποντάς σας να βρείτε ακόμα και αρχεία με διαφορετικά ονόματα που έχουν ίδιο περιεχόμενο.
  2. Σάρωση διαφόρων τύπων αρχείων: Υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, των μουσικών αρχείων, των εγγράφων κειμένου, και άλλων, επιτρέποντάς σας να εντοπίζετε διπλά αρχεία ανεξάρτητα από τον τύπο τους.
  3. Προσαρμοσμένες επιλογές διαγραφής: Μπορείτε να ορίσετε ποια από τα διπλά αρχεία θέλετε να διαγραφούν ανάλογα με διάφορα κριτήρια, όπως τον χρόνο δημιουργίας, το μέγεθος, ή το περιεχόμενο.
  4. Ευέλικτες επιλογές σάρωσης: Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σάρωσης για να εστιάσετε σε συγκεκριμένους φακέλους ή τύπους αρχείων.
  5. Ασφάλεια δεδομένων: Προσφέρει διάφορες επιλογές για την ασφαλή διαχείριση των διπλών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών αντιγράφου ασφαλείας πριν τη διαγραφή τους.

 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή AllDup

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .