//Add More external stylesheets WinSlap : Διαμορφώστε μια νέα εγκατάσταση των Windows 10 με χρήσιμες τροποποιήσεις και ρυθμίσεις



Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

WinSlap : Διαμορφώστε μια νέα εγκατάσταση των Windows 10 με χρήσιμες τροποποιήσεις και ρυθμίσεις

read

To WinSlap είναι μία δωρεάν εφαρμογή αναπτύχθηκε έτσι ώστε να <<πειράξετε>> μια εγκατάσταση των Windows 10. Το WinSlap κάνει ακριβώς ό, τι λέει η λίστα χαρακτηριστικών του. Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνονται, η απενεργοποίηση κοινών εμπειριών, απενεργοποίηση της Cortana, απενεργοποίηση του Hotspot. Μπορείτε επίσης, να επιλέξετε ώστε να μην εμφανίζονται ειδοποιήσεις παρόχου συγχρονισμού, να απενεργοποιήσετε τον οδηγό κοινής χρήσης, να εμφανίσετε "Αυτός ο υπολογιστής" κατά την εκκίνηση του File Explorer, να απενεργοποιήσετε την τηλεμετρία, να απεγκαταστήστε το OneDrive, να απενεργοποιήσετε το ιστορικού δραστηριοτήτων, να απενεργοποιήστε την αυτόματη εγκατάσταση εφαρμογών, τους διαλόγους σχολίων, τις προτάσεις του μενού Έναρξη, την αναζήτησης Bing, το κουμπί αποκάλυψης κωδικού πρόσβασης, να απενεργοποιήσετε τον ήχο εκκίνησης, την τοποθεσία, το αναγνωριστικό διαφήμισης και άλλα πολλά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .