Tray Weather : Δείτε τι καιρό θα κάνει στην περιοχή σας



Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Tray Weather : Δείτε τι καιρό θα κάνει στην περιοχή σας

read

Το Tray Weather είναι μια απλή, δωρεάν εφαρμογή, για την  ανάκτηση και εμφάνιση πληροφοριών του καιρού για μια δεδομένη γεωγραφική θέση σε ένα μικρό παράθυρο διαλόγου στο δίσκο συστήματος των Windows. Όταν εκτελείται, η εφαρμογή βρίσκεται στη μπάρα εργασίας των windows, δείχνοντας το τρέχον εικονίδιο καιρού.

Η συμβουλή εργαλείου εικονιδίου δίσκου δείχνει την τοποθεσία, την περιγραφή του καιρού και τη θερμοκρασία. Εάν υπάρχει σφάλμα δικτύου και δεν είναι δυνατή η ανάκτηση των πληροφοριών, το εικονίδιο θα ενημερώσει το σφάλμα και θα εμφανίσει το εικονίδιο σφάλματος. 

Η τοποθεσία του υπολογιστή μπορεί να ληφθεί αυτόματα χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του http://ip-api.com/ ή να εισαχθεί χειροκίνητα καθορίζοντας συντεταγμένες γεωγραφικού πλάτουςκαι μήκους. Οι πληροφορίες για τον καιρό και τους χάρτες λαμβάνονται από το OpenWeatherMap.

Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον καιρό από το OpenWeatherMap, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε ( είναι δωρεάν)  και να εισαγάγετε το κλειδί API στο παράθυρο διαμόρφωσης  τουTray Weather. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι για να ενεργοποιηθεί το κλειδί θα πρέπει να περιμένετε περίπου 2 ώρες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .