//Add More external stylesheets PDF Arranger : Συγχωνεύστε, χωρίστε, περιστρέψτε, περικόψτε και αναδιατάξτε έγγραφα PDF



Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

PDF Arranger : Συγχωνεύστε, χωρίστε, περιστρέψτε, περικόψτε και αναδιατάξτε έγγραφα PDF

read

Το pdfarranger, είναι μια μικρή εφαρμογή επεξεργασίας εγγράφων PDF, η οποία βοηθά τον χρήστη να συγχωνεύσει ή να χωρίσει έγγραφα PDF να περιστρέψει, να περικόψει και να αναδιατάξει τις σελίδες που επιθυμεί χρησιμοποιώντας μια δια-δραστική και διαισθητική γραφική διεπαφή.

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και εύκολη στη χρήση, με μόνο μερικά κουμπιά στη γραμμή εργαλείων της, για το άνοιγμα ενός εγγράφου PDF, την αποθήκευση των τρεχουσών τροποποιήσεων, και τη μεγέθυνση ή σμίκρυνση και περιστροφή σελίδων εγγράφων PDF. 

Για να αναδιατάξετε τις σελίδες σε ένα αρχείο PDF, ανοίξτε το έγγραφο PDF που θέλετε να τροποποιήσετε και σύρετε και αποθέστε τις σελίδες για να αλλάξετε τη σειρά τους. Από εκεί και μετα μπορείτε να εξάγετε την τρέχουσα επιλογή.

Εκτός από τη συγχώνευση και τον διαχωρισμό αρχείων PDF, μπορείτε να περιστρέψετε μεμονωμένες σελίδες, να περικόψετε σελίδες για να αποκρύψετε περιεχόμενο ή να διαγράψετε οριστικά σελίδες από ένα έγγραφο. Επιπλέον, οι ιδιότητες του εγγράφου PDF μπορούν να επεξεργαστούν με ευκολία μέσω του PDF Arranger.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .