//Add More external stylesheets

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

PDF Arranger : Συγχωνεύστε, χωρίστε, περιστρέψτε, περικόψτε και αναδιατάξτε έγγραφα PDF

read

Τα PDF αρχεία είναι δημοφιλής μορφή για την αποθήκευση και ανταλλαγή εγγράφων, καθώς παρέχουν συμπίεση και διατήρηση της μορφοποίησης του περιεχομένου. Ωστόσο, μερικές φορές χρειάζεται να τροποποιήσουμε ή να οργανώσουμε τα PDF αρχεία μας σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Εδώ είναι που έρχεται σε βοήθεια το PDF Arranger.

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και εύκολη στη χρήση, με μόνο μερικά κουμπιά στη γραμμή εργαλείων της, για το άνοιγμα ενός εγγράφου PDF, την αποθήκευση των τρεχουσών τροποποιήσεων, και τη μεγέθυνση ή σμίκρυνση και περιστροφή σελίδων εγγράφων PDF. 

Για να αναδιατάξετε τις σελίδες σε ένα αρχείο PDF, ανοίξτε το έγγραφο PDF που θέλετε να τροποποιήσετε και σύρετε και αποθέστε τις σελίδες για να αλλάξετε τη σειρά τους. Από εκεί και μετα μπορείτε να εξάγετε την τρέχουσα επιλογή.

Εκτός από τη συγχώνευση και τον διαχωρισμό αρχείων PDF, μπορείτε να περιστρέψετε μεμονωμένες σελίδες, να περικόψετε σελίδες για να αποκρύψετε περιεχόμενο ή να διαγράψετε οριστικά σελίδες από ένα έγγραφο. Επιπλέον, οι ιδιότητες του εγγράφου PDF μπορούν να επεξεργαστούν με ευκολία μέσω του PDF Arranger.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Συγχώνευση PDF: Μπορείτε  να επιλέξετε πολλά PDF αρχεία και να τα συγχωνεύσετε σε ένα μόνο αρχείο PDF. Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλουμε να συγκεντρώσουμε πολλές σχετικές πληροφορίες σε ένα μόνο έγγραφο.
  2. Διαίρεση PDF: Μπορείτε να διαιρέσετε ένα PDF αρχείο σε διάφορες σελίδες ή υποσέλιδα. Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλουμε να απομονώσουμε κάποιες σελίδες ή να δημιουργήσουμε μικρότερα αρχεία PDF από ένα μεγαλύτερο.
  3. Περιστροφή σελίδων: Μπορείτε να περιστρέψετε τις σελίδες του PDF κατά 90 μοίρες προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Αυτό είναι χρήσιμο όταν οι σελίδες είναι προσανατολισμένες λανθασμένα ή όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν διαφορετικό αποτέλεσμα.
  4. Περικοπή σελίδων: Μπορείτε ακόμη, να περικόψετε τις σελίδες του PDF για να αφαιρέσετε περιττό ή μη επιθυμητό περιεχόμενο. Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλουμε να επικεντρωθούμε σε συγκεκριμένα τμήματα του αρχείου ή να αφαιρέσουμε πληροφορίες που δεν είναι απαραίτητες.
  5. Αναδιάταξη σελίδων: Τέλος,  μπορείτε να αναδιατάξετε τη σειρά των σελίδων στο PDF αρχείο του. Αυτό  μπορεί να είναι χρήσιμο όταν θέλουμε να αλλάξουμε την τοποθεσία ή τη σειρά των σελίδων για να πετύχουμε την επιθυμητή διάταξη.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PDF Arranger 1.11.00


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .