//Add More external stylesheets Image Colorizer : Δώστε χρώμα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες και επιδιορθώστε γρατσουνισμένες ή κατεστραμμένες



Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Image Colorizer : Δώστε χρώμα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες και επιδιορθώστε γρατσουνισμένες ή κατεστραμμένες

read

Το Image Colorizer είναι μία εκπληκτική online εφαρμογή με πολλές δυνατότητες στον τομέα της φωτογραφίας. Τα ισχυρά εργαλεία AI σας βοηθούν να βελτιώσετε να επαναφέρετε παλιές εικόνες. Το Image Colorizer είναι η βασική δυνατότητα AI που μπορεί να προσθέσει χρώμα σε ασπρόμαυρες εικόνες. Εκπαιδευμένο από χιλιάδες εικόνες HD, το AI Image Enhancer θα μπορούσε να διορθώσει τις θολές εικόνες και να τις κάνει υψηλής ευκρίνειας. Το σύστημα νευρωνικού δικτύου θα μπορούσε να αναγνωρίσει το πρόσωπο στις εικόνες. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να επεξεργαστείτε το πρόσωπο χωρίς να καταστρέψετε τις πρωτότυπες εικόνες. Τέλος, εάν οι παλιές σας εικόνες είναι γρατσουνισμένες ή κατεστραμμένες, χρησιμοποιήστε αυτήν τη δυνατότητα για να τις επαναφέρετε αυτόματα, χωρίς να απαιτείται να έχετε δεξιότητες στο PhotoShop. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .