Wise Anti Malware : Διατηρήστε τον υπολογιστή σας ασφαλή



Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Wise Anti Malware : Διατηρήστε τον υπολογιστή σας ασφαλή

read

Βοηθήστε στην άμυνα και προστατέψετε τον υπολογιστή σας από ιούς, malware, adware, ransomware, phishing, spyware και ανεπιθύμητα προγράμματα. Απολύτως συμβατό με το Windows 10 Defender με το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του την προστασία σε πραγματικό χρόνο, η οποία θεωρείται ως η πρώτη γραμμή άμυνας για την υπεράσπιση του υπολογιστή σας από τα Malware. 

Διαθέτει τρεις ασπίδες, ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού, ανίχνευση Adware και προστασία μητρώου. Η ασπίδα κακόβουλου λογισμικού μπορεί να εντοπίσει και να αποκλείσει απειλές από κακόβουλα προγράμματα. 

Χάρη στη συνεργασία με την Avira Operations GmbH & Co. KG, η Wise Anti Malware υιοθετεί την τελευταία τεχνολογία εντοπισμού απειλών με την ολοκληρωμένη βάση δεδομένων ιών για να σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε κάθε είδους απειλές όπως ιούς, κακόβουλο λογισμικό, adware, ηλεκτρονικό ψάρεμα, λογισμικό υποκλοπής spyware, ransomware (όπως το Petya GoldenEye) και δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές (PUA / PUP). 

Τέλος, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το δίσκο, να αφαιρέσετε προσωρινά αρχεία που δημιουργήθηκαν από σύστημα και εφαρμογές των Windows, να καθαρίσετε ιστορικό διαδικτύου, αρχεία προσωρινής μνήμης, cookie του Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera, Safari και άλλων προγραμμάτων. περιήγησης

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .