//Add More external stylesheets WinMouse : Αλλάξετε σημαντικές ρυθμίσεις στο ποντίκι σας



Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

WinMouse : Αλλάξετε σημαντικές ρυθμίσεις στο ποντίκι σας

read

Δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αλλάξετε τις πιο σημαντικές ρυθμίσεις του ποντικιού, όπως, ταχύτητα δρομέα, ενεργοποίηση επιτάχυνσης, λειτουργία Sonar, αλλαγή της ταχύτητας και του μεγέθους της περιοχής διπλού κλικ, αλλαγή του αριθμού γραμμών για κύλιση μετά την περιστροφή τον τροχό του ποντικιού, να αλλάξτε τα κύρια και δευτερεύοντα κουμπιά του ποντικιού και άλλα. 

Το πρόγραμμα διαθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία ScreenWrap, έτσι, όταν ο δρομέας του ποντικιού φτάσει στην άκρη της οθόνης, θα μετακινηθεί αυτόματα στην αντίθετη άκρη κατά μήκος μιας κάθετης ή διαγώνιας γραμμής.

Αυτή η λειτουργία διευκολύνει τη χρήση της επιφάνειας αφής σε φορητούς υπολογιστές. Το WinMouse παρακολουθεί τη χρήση του ποντικιού και μετρά την απόσταση που έχει διανύσει ο δρομέας, τον αριθμό κλικ και τη χρήση της λειτουργίας ScreenWrap. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WinMouse


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .