Network Cell Info Lite : Διαγνωστικό εργαλείο μέτρησης σήματος κινητής και Wi-Fi



Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Network Cell Info Lite : Διαγνωστικό εργαλείο μέτρησης σήματος κινητής και Wi-Fi

read

Το Network Cell Signal & Wi-Fi Info είναι η δωρεάν εκδοχή μίας εξαιρετικής εφαρμογής μέτρησης- διαγνωστικού εργαλείου καταγραφής (4G +, LTE, CDMA, WCDMA, GSM). Οι πληροφορίες δικτύου κυψέλης μπορούν να σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων λήψης και συνδεσιμότητας, με ταυτόχρονη ενημέρωση για το τοπικό σας τοπίο. Το Network Cell Signal & Wi-Fi Info περιλαμβάνει επίσης ένα εργαλείο δοκιμής απόδοσης Wi-Fi και κινητής τηλεφωνίας με ένα πάτημα. 

Μπορείτε να κάνετε εύκολα δοκιμή ταχύτητας για να επαληθεύσετε την απόδοση του διαδικτύου σας, μπορείτε επίσης, να παρακολουθείτε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο το σήμα της κινητής τηλεφωνίας, να δείτε τον χάρτη που περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την κεραία απ΄ όπου λαμβάνετε σήμα και άλλα πολλά.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .