//Add More external stylesheets Network Cell Info Lite : Διαγνωστικό εργαλείο μέτρησης σήματος κινητής και Wi-Fi


Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Network Cell Info Lite : Διαγνωστικό εργαλείο μέτρησης σήματος κινητής και Wi-Fi

read

Το Network Cell Info Lite είναι μια εφαρμογή που προσφέρει στους χρήστες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούν. Από την ισχύ του σήματος μέχρι τον τύπο του '''κελιού'' που συνδέεστε, αυτή η εφαρμογή παρέχει χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία τους με το δίκτυο.

Μία από τις κύριες λειτουργίες του είναι η δυνατότητα προβολής των στατιστικών του κινητού δικτύου που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να δείτε πόσο δυνατό είναι το σήμα σας, τη συχνότητα που χρησιμοποιείται και πολλές άλλες πληροφορίες που μπορούν να είναι χρήσιμες για την αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης.

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα ''κελιά'' που βρίσκονται στην περιοχή σας, καθώς και την απόσταση στην οποία βρίσκεστε από αυτά. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για να αποφασίσετε ποιο ''κελί'' είναι η καλύτερη επιλογή για σύνδεση, ιδίως σε περιοχές με πολλά κελιά.

Το Network Cell Signal & Wi-Fi Info είναι η δωρεάν εκδοχή μίας εξαιρετικής εφαρμογής μέτρησης- διαγνωστικού εργαλείου καταγραφής (4G +, LTE, CDMA, WCDMA, GSM). Μπορείτε να κάνετε εύκολα δοκιμή ταχύτητας για να επαληθεύσετε την απόδοση του διαδικτύου σας. να παρακολουθείτε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο το σήμα της κινητής τηλεφωνίας, να δείτε τον χάρτη που περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την κεραία από όπου λαμβάνετε σήμα και άλλα.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για  μια εφαρμογή που προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για το κινητό δίκτυο που χρησιμοποιείτε. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .