//Add More external stylesheets PDF Page Merger : Επαγγελματική εφαρμογή συγχώνευσης αρχείων PDF



Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

PDF Page Merger : Επαγγελματική εφαρμογή συγχώνευσης αρχείων PDF

read

Η συγχώνευση αρχείων PDF μπορεί να είναι μια πολύ χρήσιμη διαδικασία για πολλούς. Είτε χρειάζεστε να συγχωνεύσετε αρχεία για εργασιακούς λόγους, είτε απλά για προσωπική οργάνωση, το PDF Page Merger είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτήν τη διαδικασία.

Το PDF Page Merger είναι μία εκπληκτική εφαρμογή γραφείου που σχεδιάστηκε ειδικά για τη συγχώνευση πολλών σελίδων σε μία σελίδα σε ένα αρχείο PDF. Εκτός από το συνδυασμό όλων των σελίδων σε ένα αρχείο PDF μιας σελίδας μπορεί επίσης να συγχωνεύσει κάθε 2, 4 ή περισσότερες σελίδες PDF σε μία σελίδα και να τις αποθηκεύσει σε ένα νέο αρχείο PDF.

Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο για άτομα που πρέπει να δημιουργήσουν περιοδικά PDF διπλής όψης, eBooks PDF σελίδας κολλάζ ή να εξοικονομήσουν μελάνι για μαζική εκτύπωση εγγράφων. Πρόκειται για πολυγλωσσική έκδοση που περιλαμβάνει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ολλανδικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, πολωνικά, δανικά, κινέζικα, ιαπωνικά, κορεατικά, ελληνικά και άλλες γλώσσες.

Εκτός από την διαχείριση του κλασικού μεγέθους σελίδας A4, μπορεί να κλιμακώσει τη συγχωνευμένη σελίδα PDF στα περισσότερα κοινά μεγέθη χαρτιού όπως τα A3, B5, C1, Letter κ.ο.κ. Το πρόγραμμα υποστηρίζει επίσης προσαρμογή προσανατολισμού σελίδας PDF.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PDF Page Merger


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .