//Add More external stylesheets Multiple Reboot Scheduler : Βελτιστοποιήστε τον χρόνο εκκίνησης των Windows



Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Multiple Reboot Scheduler : Βελτιστοποιήστε τον χρόνο εκκίνησης των Windows

read

Τα Windows διαθέτουν μηχανισμό εντοπισμού εκκίνησης και βελτιστοποίησης που ενεργοποιείται σε κάθε εκκίνηση, αναλύει την απόδοση της εκκίνησης του λειτουργικού συστήματος και λαμβάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να το κάνει όσο το δυνατόν συντομότερο, παρέχοντας έτσι καλύτερη εμπειρία χρήστη. Η βελτιστοποίηση περιλαμβάνει τη μεταφορά των αρχείων που φορτώθηκαν κατά την εκκίνηση στις ταχύτερες περιοχές του σκληρού δίσκου και τη βελτιστοποίηση υπηρεσιών και προγραμμάτων οδήγησης για το τρέχον υλικό και πολλά άλλα βήματα. Η όλη ιδέα είναι να δοθεί στον χρήστη πρόσβαση στο λειτουργικό σύστημα το συντομότερο δυνατό. Παρατηρήσατε ποτέ ότι, με την πάροδο του χρόνου, ο χρόνος εκκίνησης των Windows 8 / 8.1 και 10 αρχίζει να επιδεινώνεται αντί να βελτιώνεται, όπως στα Windows 7; 

Αυτό συμβαίνει επειδή, στις νεότερες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος, το υβριδικό κλείσιμο είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή και ο υπολογιστής δεν τερματίζεται ποτέ εντελώς, πράγμα που σημαίνει ότι σπάνια ή ποτέ δεν εκτελείται εντοπισμός εκκίνησης και βελτιστοποίηση. Η λύση;

Μπορείτε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας αρκετές φορές, αφήνοντάς ένα περιθώριο λίγων λεπτών μεταξύ κάθε επανεκκίνησης. Αυτό θα προκαλέσει τον εντοπισμό και τη βελτιστοποίηση της εκκίνησης και μετά από μερικές επανεκκινήσεις, τα πράγματα θα πρέπει να είναι πολύ πιο γρήγορα.  Το MultipleRebootScheduler είναι ένα εργαλείο που βελτιστοποιεί τον χρόνο εκκίνησης των Windows εκτελώντας αρκετές επανεκκινήσεις διαδοχικά με διάστημα λίγων λεπτών μεταξύ κάθε επανεκκίνησης, που με τη σειρά του ενεργοποιεί την ενσωματωμένη βελτιστοποίηση εκκίνησης του συστήματος. 

Το MRS πιθανότατα δεν θα είναι πολύ χρήσιμο εάν πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης σύνδεσης χρήστη κάθε φορά που ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση. Αυτός είναι ο λόγος που σας επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε την αυτόματη σύνδεση για τον τρέχοντα χρήστη, οπότε ολόκληρη η λειτουργία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. 

Επομένως, επιλέξτε αυτόματη σύνδεση του τρέχοντος χρήστη μετά από κάθε επανεκκίνηση εάν θέλετε να αυτοματοποιήσετε πλήρως τη λειτουργία πολλαπλής επανεκκίνησης. Εάν δεν ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης σύνδεσης χρήστη κάθε φορά που γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή. Το πρόγραμμα είναι απολύτως φορητό και δεν απαιτεί εγκατάσταση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .