//Add More external stylesheets MicSwitch : Καθορίστε μία συντόμευση ενεργοποίησης και σίγασης του μικροφώνου σας



Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

MicSwitch : Καθορίστε μία συντόμευση ενεργοποίησης και σίγασης του μικροφώνου σας

read

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω το MicSwitch, ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να σιγήσετε ή να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνο σας με ένα προκαθορισμένο πλήκτρο συντόμευσης. Αυτό το εργαλείο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για χρήστες που συχνά χρειάζονται να απενεργοποιούν ή να ενεργοποιούν το μικρόφωνό τους κατά τη διάρκεια της χρήσης του υπολογιστή τους.

Το MicSwitch είναι ένα εργαλείο λογισμικού που σας επιτρέπει να σιγήσετε ή να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνο σας με ένα πλήκτρο συντόμευσης. Αυτό το εργαλείο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους πρέπει συχνά πρέπει να αλλάζουν την κατάσταση του μικροφώνου τους, όπως streamers, gamers, καθώς και για χρήστες που θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο του ήχου του μικροφώνου τους.


Το MicSwitch διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Συντόμευση πλήκτρου: Μπορείτε να ορίσετε ένα προκαθορισμένο πλήκτρο συντόμευσης για να σιγήσετε ή να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνό σας με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου.

2. Ευελιξία: Το MicSwitch λειτουργεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή εφαρμογή που χρησιμοποιεί το μικρόφωνο σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα από το αν είστε σε μια διαδικτυακή συνάντηση, κάνετε streaming ή παίζετε ένα παιχνίδι.

3. Εύκολη εγκατάσταση: Το MicSwitch είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το αποθετήριο του GitHub και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.


Για να χρησιμοποιήσετε το MicSwitch, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Κατεβάστε το MicSwitch από το αποθετήριο του GitHub.

2. Εγκαταστήστε το MicSwitch στον υπολογιστή σας.

3. Ανοίξτε το MicSwitch και ορίστε το πλήκτρο συντόμευσης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη σίγαση ή την ενεργοποίηση του μικροφώνου σας.

4. Τώρα, με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου συντόμευσης που θα καθορίσετε μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του μικροφώνου σας και να το κλείσετε ή να το ενεργοποιήσετε.

Ωστόσο, αφού καθορίστε το πλήκτρο της αρεσκείας σας θα πρέπει να ελαχιστοποιήστε το παράθυρο της εφαρμογής για να δουλέψει. Στην οθόνη του υπολογιστή σας θα βλέπετε πλέον το εικονίδιο του μικροφώνου σας  και την κατάστασή του, ανάλογα με το αν είναι ενεργοποιημένο δηλαδή ή όχι.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή MicSwitch


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .