//Add More external stylesheets ControlUWP : Εφαρμογή για τη διαχείριση και τον έλεγχο διαφόρων ρυθμίσεων των Windows 10



Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

ControlUWP : Εφαρμογή για τη διαχείριση και τον έλεγχο διαφόρων ρυθμίσεων των Windows 10

read

Πρόκειται για αξιόλογη, δωρεάν εφαρμογή, με σκοπό τη διαχείριση και τον έλεγχο διαφόρων ρυθμίσεων των Windows 10. Η εφαρμογή ControlUWP δεν αντικαθιστά τον εγγενή πίνακα ρυθμίσεων των Windows 10 αλλά προσπαθεί να συγκεντρώσει πολλές ρυθμίσεις των windows σε ένα μέρος. Είναι απολύτως αρθρωτό και βασίζεται σε scripts του PowerShell. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για παράδειγμα ώστε να απενεργοποιήστε την πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, να απενεργοποιήστε κάποιες δυνατότητες του Edge, όπως  το συγχρονισμό δεδομένων, την εκτέλεση στο παρασκήνιο ή την αυτόματη συμπλήρωση πληροφοριών πιστωτικών καρτών, να αλλάξτε ρυθμίσεις σχετικά με το απόρρητο, να κάνετε εκκαθάριση προσωρινών δεδομένων και άλλα πολλά. Σίγουρα πρόκειται για μία πολλά υποσχόμενη εφαρμογή που  στις νεότερες εκδόσεις της θα εμπλουτισθεί με ακόμη περισσότερες δυνατότητες. 

ControlUWP : 0.22.0

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .