//Add More external stylesheets Xender : Ασύρματη μεταφορά αρχείων μεταξύ κινητών και υπολογιστή



Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Xender : Ασύρματη μεταφορά αρχείων μεταξύ κινητών και υπολογιστή

read

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες εφαρμογές κοινής χρήσης που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μεταφοράς αρχείων από κινητό σε κινητό ή από κινητό σε υπολογιστή και αντίστροφα. Μοιραστείτε μουσική, βίντεο φωτογραφίες, έγγραφα και κάθε είδους αρχεία. Απολύτως χωρίς τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, με 200 φορές την ταχύτητα μεταφοράς του Bluetooth και υποστήριξη για Android, IOS, Windows και Mac. Η υψηλότερη ταχύτητα μεταφοράς μπορεί να φτάσει τα 40Mb /s. Ας δούμε τώρα πώς λειτουργεί.

Εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. (Αν μέσα από το Google Play Store δείτε το μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας), δοκιμάστε να κατεβάσετε την εφαρμογή από την επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής xender.comΑπό εκεί και μετά, αφού τρέξετε την εφαρμογή επιλέξτε απλά το αρχείο που θέλετε να στείλετε και πατήστε αποστολή, αντίστοιχα δε στην άλλη συσκευή που επιθυμείτε να λάβετε το αρχείο πατήστε λήψη. 


Τώρα, για να συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας θα πρέπει να δημιουργήσετε πρώτα ένα hostspot στο κινητό σας και να  συνδέσετε τον υπολογιστή σας στο δίκτυο Wi-Fi που μόλις δημιουργήσατε και τρέχοντας τον Browser σας  να πληκτρολογήστε την παρακάτω διεύθυνση  για να συνδεθείτε:

192.168.43.1 : 33455


 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .