//Add More external stylesheets SpywareBlaster : Αποτρέψτε την εγκατάσταση spyware και άλλου δυνητικά ανεπιθύμητου λογισμικού


Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

SpywareBlaster : Αποτρέψτε την εγκατάσταση spyware και άλλου δυνητικά ανεπιθύμητου λογισμικού

read

Απλό, αποτελεσματικό, αξιόπιστο, το SpywareBlaster είναι ένα ισχυρό λογισμικό για την αντιμετώπιση αυτών των απειλών, έτσι ώστε, να ασφαλίσετε τον υπολογιστή σας από Spyware, adware, browser hijackers, που είναι από τις ταχύτερα αυξανόμενες απειλές στο διαδίκτυο, αφού αρκεί μία απλή περιήγηση στο internet και αν δεν είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα δε, αν δεν έχετε κάποιο πρόγραμμα προστασίας για τις ανωτέρω απειλές, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μολυνθείτε. Το SpywareBlaster, αποτελεί μία πολύ καλή λύση γι΄αυτά τα προβλήματα και σας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας απ΄αυτούς τους κινδύνους σε πραγματικό χρόνο.

SpywareBlaster : 6.0
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .