Process Lasso : Βελτιστοποιήστε και επιταχύνετε τον υπολογιστή σας



Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Process Lasso : Βελτιστοποιήστε και επιταχύνετε τον υπολογιστή σας

read

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο μας όπου βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία και το multitasking  να έχει γίνει κανόνας, είναι απαραίτητο να έχουμε αποτελεσματικά εργαλεία για την αποτελεσματική διαχείριση των διαδικασιών του συστήματός μας. 

Ένα τέτοιο εργαλείο έχει κερδίσει δημοτικότητα μεταξύ των απλών  χρηστών αλλά και  επαγγελματιών  είναι η εφαρμογή Process Lasso. Αυτή η εφαρμογή παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών για τη βελτιστοποίηση και τη βελτίωση της απόδοσης του συστήματος, καθιστώντας την απαραίτητη για οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του υπολογιστή του.

Αναπτύχθηκε από την Bitsum LLC και είναι ένα ισχυρό λογισμικό αυτοματοποίησης και βελτιστοποίησης διεργασιών των Windows. Διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή, τη διαχείριση των διαδικασιών που εκτελούνται και τη διατήρηση της σταθερότητας του συστήματος. 

Χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία που ονομάζεται ProBalance, η οποία προσαρμόζει έξυπνα τις προτεραιότητες της διαδικασίας για να αποτρέψει την επιβράδυνση και το πάγωμα του συστήματος, ακόμη και κατά τη διάρκεια υψηλής χρήσης της CPU.

Αυτός αλγόριθμος προσαρμόζει δυναμικά τις προτεραιότητες της εκτέλεσης προγραμμάτων για να διατηρεί υπό έλεγχο τις προβληματικές διαδικασίες στο παρασκήνιο και θα σας επιτρέψει να συνεχίζετε να αλληλεπιδράτε με τον υπολογιστή σας, ακόμα και όταν είναι υπό μεγάλο φορτίο η CPU.

Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να αυτοματοποιούν και να τροποποιούν τον τρόπο με τον οποίο οι εφαρμογές εκτελούνται μέσω μιας σειράς μοναδικών και χρήσιμων λειτουργιών. 

Σε αυτά περιλαμβάνονται τάξεις μόνιμης προτεραιότητας, μη επιτρεπόμενες διεργασίες, προφίλ ισχύος ανά διεργασία, παρατηρητής διεργασίας για προχωρημένους κανόνες, όρια μετρήσεων παρουσίας διεργασίας, εξισορρόπηση πολλαπλών παρουσιών και πολλά άλλα. 

Αυτές οι δυνατότητες σάς δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο τα προγράμματα χρησιμοποιούν τους πόρους του υπολογιστή σας με βάση τις αυτόματα εφαρμοζόμενες ρυθμίσεις.

Με το Process Lasso, μπορείτε να αποφασίσετε ακριβώς πώς θέλετε να εκτελούνται οι διαδικασίες σας. Διατίθενται επίσης πολλές πρόσθετες λειτουργίες, όπως αυτοματοποίηση σχεδίου ισχύος, μέτρηση απόκρισης συστήματος και καταγραφή δραστηριότητας διαδικασίας.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του  είναι η απόκρισή του σε πραγματικό χρόνο. Ο αλγόριθμος ProBalance της εφαρμογής παρακολουθεί ενεργά τις διεργασίες που εκτελούνται και προσαρμόζει τις προτεραιότητές τους εν κινήσει, διασφαλίζοντας ότι οι διαδικασίες στο προσκήνιο λαμβάνουν τους απαραίτητους πόρους για τη διατήρηση της ανταπόκρισης. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν εργάζεστε με πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα ή όταν αντιμετωπίζετε εφαρμογές που τείνουν να μονοπωλούν τους πόρους του συστήματος.

Επιπλέον,  παρέχει λεπτομερή γραφήματα χρήσης πόρων συστήματος και στατιστικά στοιχεία, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν την απόδοση του συστήματος με μια ματιά. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση προβλημάτων συμφόρησης απόδοσης ή διεργασιών συλλογής πόρων. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά της σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Συμπερασματικά, με πιο απλά λόγια, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που εκτελείται στο παρασκήνιο και προσπαθεί να εντοπίσει πότε τα ανεπιθύμητα προγράμματα επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προσαρμόζει έξυπνα τις προτεραιότητές τους για να εξασφαλίσει την απόκριση του συστήματός σας. Αν είστε απλός χρήστης, μπορείτε να αρκεστείτε στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τις εφαρμογής, ωστόσο αν είστε έμπειρος χρήστης μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις κατά βούληση για ακόμη καλύτερη απόδοση του υπολογιστή σας.


Η εφαρμογή διατίθεται σε δύο εκδόσεις στην δωρεάν και στην επαγγελματική επί πληρωμή έκδοση που διαθέτει περισσότερες επιλογές. Τις διαφορές μεταξύ των δύο προϊόντων μπορείτε να τις δείτε εδώ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Process Lasso

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .