//Add More external stylesheets

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Process Lasso : Βελτιστοποιήστε και επιταχύνετε τον υπολογιστή σας

read

Η απόδοση ενός υπολογιστή είναι ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί την πλειοψηφία των χρηστών, είτε είναι επαγγελματίες, gamers, είτε απλοί χρήστες. Σίγουρα, το να εξασφαλίζουμε ότι το σύστημά μας λειτουργεί ομαλά και αποδοτικά, είναι καθοριστικής σημασίας. Σε αυτό το σημείο,  έρχεται στο προσκήνιο το Process Lasso, ένα εκπληκτικό λογισμικό από την εταιρεία Bitsum, το οποίο υπόσχεται να φέρει την απόλυτη ευελιξία και έλεγχο στη διαχείριση των πόρων του υπολογιστή σας.

Τι Είναι το Process Lasso;

Το Process Lasso είναι ένα λογισμικό βελτίωσης απόδοσης και διαχείρισης διεργασιών για λειτουργικά συστήματα Windows. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά εργαλεία διαχείρισης εργασιών, το Process Lasso επιτρέπει τη ρύθμιση της προτεραιότητας των διεργασιών, τη διαχείριση της χρήσης της CPU, και την εφαρμογή πολύπλοκων κανόνων για τη βελτίωση της απόκρισης και της σταθερότητας του συστήματος.

Παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών για τη βελτιστοποίηση και τη βελτίωση της απόδοσης του συστήματος, καθιστώντας την απαραίτητη για οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του υπολογιστή του.

Χρησιμοποιεί μία μοναδική τεχνολογία που ονομάζεται ProBalance, η οποία προσαρμόζει έξυπνα τις προτεραιότητες της διαδικασίας για να αποτρέψει την επιβράδυνση και το πάγωμα του συστήματος, ακόμη και κατά τη διάρκεια υψηλής χρήσης της CPU.

Αυτός αλγόριθμος προσαρμόζει δυναμικά τις προτεραιότητες της εκτέλεσης προγραμμάτων για να διατηρεί υπό έλεγχο τις προβληματικές διαδικασίες στο παρασκήνιο και θα σας επιτρέψει να συνεχίζετε να αλληλεπιδράτε με τον υπολογιστή σας, ακόμα και όταν είναι υπό μεγάλο φορτίο η CPU.

Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να αυτοματοποιούν και να τροποποιούν τον τρόπο με τον οποίο οι εφαρμογές εκτελούνται μέσω μιας σειράς μοναδικών και χρήσιμων λειτουργιών. 

Σε αυτά περιλαμβάνονται τάξεις μόνιμης προτεραιότητας, μη επιτρεπόμενες διεργασίες, προφίλ ισχύος ανά διεργασία, παρατηρητής διεργασίας για προχωρημένους κανόνες, όρια μετρήσεων παρουσίας διεργασίας, εξισορρόπηση πολλαπλών παρουσιών και πολλά άλλα. 

Αυτές οι δυνατότητες σάς δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο τα προγράμματα χρησιμοποιούν τους πόρους του υπολογιστή σας με βάση τις αυτόματα εφαρμοζόμενες ρυθμίσεις.

Επιπλέον,  παρέχει λεπτομερή γραφήματα χρήσης πόρων συστήματος και στατιστικά στοιχεία, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν την απόδοση του συστήματος με μια ματιά. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση προβλημάτων συμφόρησης απόδοσης ή διεργασιών συλλογής πόρων. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά της σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Με το Process Lasso, μπορείτε να αποφασίσετε ακριβώς πώς θέλετε να εκτελούνται οι διαδικασίες σας. Διατίθενται επίσης πολλές πρόσθετες λειτουργίες, όπως αυτοματοποίηση σχεδίου ισχύος, μέτρηση απόκρισης συστήματος και καταγραφή δραστηριότητας διαδικασίας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. ProBalance (Process Balance):    Ένα από τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του Process Lasso είναι το ProBalance. Αυτό το χαρακτηριστικό βελτιστοποιεί αυτόματα την προτεραιότητα των διεργασιών, ώστε να αποτρέψει τις διεργασίες που καταναλώνουν υπερβολικά πολλούς πόρους από το να «τραβάνε» όλη τη CPU, διασφαλίζοντας έτσι ότι το σύστημα παραμένει ανταποκρινόμενο.
  2. Persistent Process Priorities και CPU Affinities:   Επιτρέπει τη ρύθμιση μόνιμων προτεραιοτήτων και σχέσεων CPU για διεργασίες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις για συγκεκριμένες εφαρμογές και αυτές οι ρυθμίσεις θα επανεφαρμόζονται κάθε φορά που εκτελείτε τις εφαρμογές αυτές.
  3. Gaming Mode:   Για τους φίλους των video games, το Process Lasso διαθέτει ένα Gaming Mode. Όταν ενεργοποιηθεί, αυτό το mode δίνει προτεραιότητα στις διεργασίες των παιχνιδιών και βελτιστοποιεί συνολικά το σύστημα για την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία.
  4. Αυτόματοι Κανόνες και Προγραμματισμένες Εργασίες:    Το λογισμικό επιτρέπει τη δημιουργία πολύπλοκων κανόνων και εργασιών που εκτελούνται αυτόματα σε διάφορες συνθήκες. Αυτή η δυνατότητα αυξάνει την ευελιξία και τον έλεγχο που έχει ο χρήστης πάνω στο σύστημά του.

Γιατί Να το Επιλέξετε

1. Βελτιωμένη Απόδοση:
   Με τη σωστή ρύθμιση των προτεραιοτήτων και τη διαχείριση των πόρων της CPU, το Process Lasso μπορεί να βελτιώσει σημερινές και μελλοντικές αποδόσεις των συστημάτων.

2. Αύξηση της Αξιοπιστίας του Συστήματος:
   Η άμεση αντίδραση του ProBalance στις αλλαγές στο φορτίο του συστήματος σημαίνει ότι οι εφαρμογές και τα παιχνίδια θα λειτουργούν πιο ομαλά, μειώνοντας τις καθυστερήσεις και τις απότομες πτώσεις στην απόδοση.

3. Εύκολο στη Χρήση Interface:
   Το πρόγραμμα διαθέτει ένα φιλικό προς τον χρήστη interface, το οποίο επιτρέπει σε ακόμη και τους μη τεχνολογικά εξοικειωμένους χρήστες να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του λογισμικού.

4. Εξοικονόμηση Χρόνου:
   Με τη δυνατότητα δημιουργίας αυτόματων κανόνων και προγραμματισμένων εργασιών, οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο στη διαχείριση του συστήματός τους.

Συμπερασματικά, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που εκτελείται στο παρασκήνιο και προσπαθεί να εντοπίσει πότε τα ανεπιθύμητα προγράμματα επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προσαρμόζει έξυπνα τις προτεραιότητές τους για να εξασφαλίσει την απόκριση του συστήματός σας. Αν είστε απλός χρήστης, μπορείτε να αρκεστείτε στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τις εφαρμογής, ωστόσο αν είστε έμπειρος χρήστης μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις κατά βούληση για ακόμη καλύτερη απόδοση του υπολογιστή σας. Η εφαρμογή διατίθεται σε δύο εκδόσεις στην δωρεάν και στην επαγγελματική επί πληρωμή έκδοση που διαθέτει περισσότερες επιλογές. Τις διαφορές μεταξύ των δύο προϊόντων μπορείτε να τις δείτε εδώ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε Process Lasso Process Lasso 14.2.0.32


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .