//Add More external stylesheets Moose Photo Creator : Δημιουργήστε ρεαλιστικές φωτογραφίες στο λεπτό



Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Moose Photo Creator : Δημιουργήστε ρεαλιστικές φωτογραφίες στο λεπτό

read

Δημιουργήστε ρεαλιστικές φωτογραφίες μέσα σε λίγα λεπτά, επιλέγοντας ανάμεσα από χιλιάδες μοντέλα, αντικείμενα και φόντο για να ΄΄διηγηθείτε΄΄ τέλεια οποιαδήποτε ιστορία.

Θα βρείτε μία ενσωματωμένη διαδικτυακή βιβλιοθήκη εικόνων που μπορούν να επιλεχθούν να ρυθμιστούν, να αναμειχθούν, να συνδυαστούν και να ομαδοποιηθούν μαζί με αντικείμενα και φόντα για τη δημιουργία μοναδικών προσαρμοσμένων φωτογραφιών.

Μπορείτε να αναζητήσετε εικόνες με συγκεκριμένα αντικείμενα ή υπόβαθρα και να ρυθμίστε χειροκίνητα τη θέση, την περιστροφή, το μέγεθος και τη σκιά για κάθε ένα από αυτά.

Για να δουλέψετε με την εφαρμογή, απλά πατήστε στον σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα και από εκεί και μετά πατήστε στο κουμπί Start Creating, πατήστε στο κουμπί δημιουργία νέα φωτογραφίας. Μπορείτε αν το επιθυμείτε να ανεβάσετε και επεξεργαστείτε δικές φωτογραφίες.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .