//Add More external stylesheets KryptoMessage : Κρυπτογραφήστε, αποκρυπτογραφήστε τα μηνύματα σας



Σάββατο 8 Απριλίου 2023

KryptoMessage : Κρυπτογραφήστε, αποκρυπτογραφήστε τα μηνύματα σας

read

Κρυπτογραφήστε, αποκρυπτογραφήστε μηνύματα και συνομιλίες μέσω των πιο δημοφιλών κρυπτογραφικών προτύπων συμπεριλαμβανομένων, των TripleDES, Blowfish, TwoFish, Cast128, DES, Ice, Ice2, και άλλα.

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να γράψετε το μήνυμα σας στο κενό πλαίσιο της εφαρμογής, να επιλέξετε πρότυπο κρυπτογράφησης, να προσθέσετε ένα ισχυρό κωδικό και να τέλος να πατήσετε στο κουμπί Encrypt για να ξεκινήσει η διαδικασία κρυπτογράφησης.

Από εκεί και μετά, μπορείτε να αντιγράφετε το κρυπτογραφημένο αρχείο και να το επικολλήσετε στο e-mail, ή να το στείλετε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ο παραλήπτης το μόνο που έχει να κάνει είναι, αντιγράψει το κρυπτογραφημένο κείμενο στο πλαίσιο της εφαρμογής, να πατήσει Decrypt και να το διαβάσει.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows 
 Κατεβάστε   την εφαρμογή


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .