//Add More external stylesheets Jitsi Meet : Δωρεάν εφαρμογή τηλεδιάσκεψης για κινητά και υπολογιστές



Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Jitsi Meet : Δωρεάν εφαρμογή τηλεδιάσκεψης για κινητά και υπολογιστές

read

To Jitsi είναι μία απολύτως δωρεάν εφαρμογή τηλεδιάσκεψης που σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με όλες τις ομάδες σας, που μπορεί να είναι οικογένεια σας, οι φίλοι σας, ή συνάδελφοί σας. Δεν υπάρχουν τεχνητοί περιορισμοί ως προς τον αριθμό των χρηστών ή συμμετεχόντων του συνεδρίου. Η ισχύς του server και το εύρος ζώνης είναι οι μόνοι περιοριστικοί παράγοντες.

Μία από τις βασικές διαφοροποιήσεις του Jitsi Meet από άλλες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης είναι η ανοικτή του φύση. Αυτό σημαίνει ότι ο κώδικας της πλατφόρμας είναι ελεύθερα διαθέσιμος και μπορεί να τροποποιηθεί από οποιονδήποτε. Αυτό δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την πλατφόρμα στις ανάγκες τους και να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης τους.

Μια άλλη σημαντική λειτουργία του  είναι η δυνατότητα δημιουργίας δωματίων συνομιλίας με κωδικούς πρόσβασης. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ασφαλή και ιδιωτικά δωμάτια συνομιλίας, προστατεύοντας έτσι την εμπιστευτικότητα των συνομιλιών τους.

Τέλος, προσφέρει μια σειρά από επιπλέον λειτουργίες, όπως κοινή χρήση οθόνης, συνομιλίες με πολλαπλούς συμμετέχοντες και ενσωμάτωση με άλλες πλατφόρμες όπως το Google Calendar.

Δεν απαιτείται λογαριασμός, και τα δωμάτια προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης και με την από προεπιλογή κρυπτογράφηση. Με υψηλή ποιότητα ήχου και βίντεο και χωρίς να απαιτείται να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή στον υπολογιστή σας για να συμμετάσχετε στη συζήτηση. Δουλεύει απευθείας μέσα από προγράμματα περιήγησης, καθώς απλά μοιράζεστε τη URL του συνεδρίου σας σας με τους άλλους για να ξεκινήσετε.

Για να ξεκινήσετε μία τηλεδιάσκεψη από τον υπολογιστή, πατήστε στο κουμπί Start A Call, και στην επόμενη καρτέλα πληκτρολογήστε το όνομα του δωματίου σας και στην επόμενη οθόνη πατήστε στο κουμπί πάμε, πατήστε συμμετοχή στην συνάντηση και δώστε την url στου υπόλοιπους που θέλετε να συμμετέχουν μαζί σας στην τηλεδιάσκεψη, εναλλακτικά μπορεί να πληκτρολογήσει κανείς το όνομα του δωματίου της τηλεδιάσκεψης για να συμμετάσχει.

Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια φροντίστε να πληκτρολογήσετε κάποιο κωδικό για  την προστασία του δωματίου σας από τους ανεπιθύμητους.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Jitsi Meet


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .