//Add More external stylesheets FBackup : Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας



Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

FBackup : Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

read

Το FBackup είναι έναν δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που σας καθοδηγεί στη διαδικασία καθορισμού μιας εργασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας χρησιμοποιώντας έναν φιλικό οδηγό που σας ρωτά: Πού θέλετε να αποθηκεύσετε το αντίγραφο ασφαλείας, τι θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, πώς θέλετε να εκτελέσετε το αντίγραφο ασφαλείας, πότε θέλετε να εκτελέσετε το αντίγραφο ασφαλείας (μπορείτε να το προγραμματίσετε να εκτελείται αυτόματα ή να το εκτελείτε χειροκίνητα).

Μόλις οριστεί μια εργασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να την τρέξετε χειροκίνητα πατώντας το κουμπί Backup (ή F6), ή εάν την προγραμματίσετε, θα εκτελείται αυτόματα. Το FBackup μπορεί εύκολα να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας πηγών από τοπικές μονάδες δίσκου (συμπεριλαμβανομένων των συνδεδεμένων μονάδων USB) σε προορισμούς όπως συσκευές συνδεδεμένες σε USB / Firewire ή σε αντιστοιχισμένες τοποθεσίες δικτύου. Δημιουργεί είτε τυπικά αρχεία zip (όταν χρησιμοποιείτε το "πλήρες αντίγραφο ασφαλείας"), είτε ακριβή αντίγραφα των αρχικών πηγών χωρίς καμία συμπίεση (χρησιμοποιώντας το "mirror backup"). 

Εάν δεν θέλετε να αποθηκεύσετε τα αρχεία σε ένα αρχείο zip, το FBackup μπορεί να δημιουργήσει ακριβή αντίγραφα των εφεδρικών πηγών χρησιμοποιώντας το "mirror backup". Δεδομένου ότι το FBackup θα δημιουργήσει επίσης αντίγραφα ασφαλείας κενών φακέλων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο αντιγράφου ασφαλείας για να δημιουργήσετε στον προορισμό ένα αντίγραφο "mirror" των αρχικών αρχείων. Περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή Fast Mirror που θα αντιγράφει μόνο νέα και τροποποιημένα αρχεία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .