//Add More external stylesheets ESET SysInspector : Διαγνωστικό εργαλείο για την παρουσία κακόβουλου λογισμικού και άλλων προβλημάτων στα windows



Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ESET SysInspector : Διαγνωστικό εργαλείο για την παρουσία κακόβουλου λογισμικού και άλλων προβλημάτων στα windows

read

To ESET SysInspector, είναι ένα απλό στη χρήση διαγνωστικό εργαλείο το οποίο σας βοηθά να επιλύσετε μια πλατιά γκάμα προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν στον υπολογιστή σας. Έρχεται είτε ως δωρεάν αυτόνομη εφαρμογή, είτε ενσωματωμένο μέσα στο ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security και το ESET Smart Security Premium, και λαμβάνει κρίσιμες και αναλυτικές πληροφορίες για τον υπολογιστή σας. Αν και χρησιμοποιείται καλύτερα για εντοπισμό παρουσίας κακόβουλου λογισμικού, το ESET SysInspector αποδεικνύεται χρήσιμο όταν προσπαθείτε να βρείτε λύση σε ζητήματα σχετικά με : Διεργασίες και υπηρεσίες που εκτελούνται, παρουσία ύποπτων και μη υπογεγραμμένων αρχείων, θέματα με λογισμικό, ασυμβατότητα υλικού, παρωχημένοι και προβληματικοί drivers, μη ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα, εσφαλμένες εγγραφές στην registry και ύποπτες δικτυακές συνδέσεις. Αν και χρησιμοποιείται κυρίως για τον εντοπισμό παρουσίας κακόβουλου λογισμικού, αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο και όταν προσπαθείτε να βρείτε λύση σε άλλα ζητήματα. Το ESET SysInspector θέτει σε κάθε εγγραφή ένα χρωματικά κωδικοποιημένο επίπεδο ρίσκου. Απλά μετακινήστε το ρυθμιστικό για να φιλτράρετε τα πιο επικίνδυνα ζητήματα που επιθυμείτε να επιλύσετε κατά προτεραιότητα. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .