//Add More external stylesheets VUPlayer : Εκπληκτικά απλός και αποδοτικός μουσικός Player



Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

VUPlayer : Εκπληκτικά απλός και αποδοτικός μουσικός Player

read

Το VUPlayer είναι ένας σύγχρονος, εκπληκτικά απλός και αποδοτικός μουσικός Player για τα Windows που σας βοηθήσει να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να τροποποιήσετε τον τόνο της μουσικής σας με τον ισοσταθμιστή ήχου που περιλαμβάνει και να προσθέσετε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα Visual εφέ που περιλαμβάνει.

Ένα από χαρακτηριστικά αυτού του προγράμματος αναπαραγωγής είναι το απλού μενού που διαθέτει. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής και να προσθέτετε μουσικά κομμάτια. Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλώς σύροντας και αποθέτοντας τη μουσική που θέλετε να ακούσετε και στη συνέχεια να τα προσθέστε στη λίστα αναπαραγωγής σας.

Το VUPlayer υποστηρίζει αρχεία ήχου ροής και διαθέτει ισοσταθμιστή 9 ζωνών, λειτουργία καραόκε, υποστήριξη οπτικοποίησης υποστήριξη βάσης δεδομένων freeDB και πολλά άλλα.Υποστηρίζει έναν τεράστιο αριθμό μορφών αρχείου ήχου συμπεριλαμβανομένων και αρχείων που δεν συναντάμε συχνά όπως τα MOD, MTM, S3M, XM, MPC. Παρά ταύτα, παραμένει, εξαιρετικά ελαφρύς, χωρίς να απαιτεί πολλούς πόρους,

Εν κατακλείδι, θα έλεγα ότι είναι ίσως ένας από τους καλύτερους μουσικούς players που μπορεί να βρει κάποιος για τα windows και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή VUPlayer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .