Cleaning Suite: Βελτιστοποιήστε της απόδοσης του υπολογιστή σας



Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Cleaning Suite: Βελτιστοποιήστε της απόδοσης του υπολογιστή σας

read

Εάν ο υπολογιστής σας γίνεται όλο και πιο αργός και ο σκληρός σας δίσκος είναι υπερφορτωμένος, τότε είναι καιρός για ένα διεξοδικό καθαρισμού του συστήματος σας. Ωστόσο, ποια δεδομένα μπορούν να διαγραφούν χωρίς κίνδυνο και τα οποία ωστόσο εξακολουθούν να απαιτούνται για την ομαλή ροή του της λειτουργίας των windows και των προγραμμάτων; 

Η Σουίτα Καθαρισμού δίνει την απάντηση!  Συνολικά έξι βοηθοί αναλύουν το σύστημά σας και επιτρέπουν βαθιές εργασίες καθαρισμού. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαγράψετε προσωρινά αρχεία, να καθαρίσετε το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, και τα cookies από όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης στο Internet και να αποτρέψετε την αυτόματη εκκίνηση των εγκατεστημένων εφαρμογών και εργαλείων κατά την εκκίνηση του συστήματος. 

Το μητρώο των Windows μπορεί επίσης να βελτιστοποιηθεί. Επιπλέον, η Σουίτα Καθαρισμού παρέχει προηγμένες δυνατότητες για τον Κάδο Ανακύκλωσης των Windows. 

Ένα κέντρο επαναφοράς παρέχει τη δυνατότητα αναίρεσης ορισμένων ενεργειών του λογισμικού ανά πάσα στιγμή. Το λεπτομερές ημερολόγιο παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με ολόκληρο το ιστορικό καθαρισμού. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .