//Add More external stylesheets yEd Graph Editor : Ισχυρή εφαρμογή για γρήγορη και αποτελεσματική δημιουργία διαγραμμάτων υψηλής ποιότητας



Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

yEd Graph Editor : Ισχυρή εφαρμογή για γρήγορη και αποτελεσματική δημιουργία διαγραμμάτων υψηλής ποιότητας

read

Το yEd είναι μια ισχυρή εφαρμογή για υπολογιστές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γρήγορη και αποτελεσματική δημιουργία διαγραμμάτων υψηλής ποιότητας. Δημιουργήστε διαγράμματα με μη αυτόματο τρόπο ή εισαγάγετε τα εξωτερικά σας δεδομένα για ανάλυση. Οι αυτόματοι αλγόριθμοι διάταξής, οργανώνουν ακόμη και μεγάλα σύνολα δεδομένων με το πάτημα ενός κουμπιού. Το yEd διατίθεται ελεύθερα και λειτουργεί σε πολλές πλατφόρμες: Windows, Unix / Linux και macOS.

Το yEd, υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία τύπων διαγραμμάτων. Εκτός από τους απεικονιζόμενους τύπους, το yEd υποστηρίζει επίσης οργανογράμματα και σχεδόν κάθε είδος σχεδίασης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σχεδίαση πολλών διαφορετικών τύπων διαγραμμάτων όπως διαγράμματα ροής, διαγράμματα δικτύου, UML, BPMN, χάρτες μυαλού και διαγράμματα οργάνωσης.

Επιτρέπει επίσης τη χρήση προσαρμοσμένων διανυσματικών και ράστερ γραφικών ως στοιχεία διαγράμματος. Το yEd μπορεί να εισάγει δεδομένα σε διάφορες μορφές για να δημιουργήσει διαγράμματα από αυτό. Οι μορφές εισαγωγής περιλαμβάνουν τη μορφή Microsoft Excel .xls για δεδομένα υπολογιστικών φύλλων, τη μορφή Gedcom για γενεαλογικά δεδομένα και επίσης αυθαίρετες μορφές αρχείων που βασίζονται σε XML.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows, macOS, Linux


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .