//Add More external stylesheets Net Optimizer : Βελτιστοποιήστε την σύνδεσή σας στο διαδίκτυο



Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Net Optimizer : Βελτιστοποιήστε την σύνδεσή σας στο διαδίκτυο

read

Αν έχετε σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο, αλλά παρατηρείτε προβλήματα στην ταχύτητα περιήγησης σας στο διαδίκτυο τότε το πρόβλημά σας μπορεί να βρίσκεται στο DNS. Με τη βελτιστοποίηση των εγγραφών DNS της συσκευής σας, μπορείτε να βρείτε τις πιο γρήγορες διαδρομές για τα πακέτα δεδομένων σας όταν ταξιδεύετε στο Internet. 

Η εφαρμογή δεν θα ενισχύσει την ταχύτητα λήψης φόρτωσης, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε αισθητή βελτίωση του χρόνου περιήγησης στο διαδίκτυο. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε αυτόματη ανίχνευση των αλλαγών σύνδεσης και βελτιστοποίησης του δικτύου σας ή ακόμη και να επιλέξετε μόνοι την DNS που επιθυμείτε. 

Λειτουργεί τόσο για κινητά δεδομένα (3G / 4G / 5G) όσο και για σύνδεση WiFi και περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς διακομιστές DNS όπως, (Cloudflare, Level3, Verisign, Google, DNS ρολόι, Comodo Secure, OpenDNS, SafeDNS, OpenNIC, SmartViper, Dyn, FreeDNS, Alternate DNS, Yandex DNS, UncensoredDNS, puntCAT και πολλά άλλα).



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .