//Add More external stylesheets Musink Lite : Εφαρμογή σύνθεσης μουσικής



Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Musink Lite : Εφαρμογή σύνθεσης μουσικής

read

Το Musink είναι μια εφαρμογή μουσικής σύνθεσης που θα αλλάξει τον τρόπο που γράφετε μουσική, σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα με το πληκτρολόγιό σας MIDI, να γράφετε πιο γρήγορα και να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των δημοσιευμένων αποτελεσμάτων σας. Η σύνταξη σημειώσεων στο Musink είναι πολύ εύκολη.

Σχεδόν όλες οι εργασίες διαμόρφωσης είναι αυτοματοποιημένες. Όταν μετακινείτε μια σημείωση ή προσθέτετε ένα σημάδι, σημειώσεις, και κείμενο θα μετακινηθούν για να κάνουν χώρο. Καθώς διαγράφετε τα στοιχεία, άλλα θα μετακινούνται για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα εμφανίζονται πλέον. Συνοδεύεται από μια σειρά προτύπων με προσχεδιασμένες διατάξεις σελίδας που ελέγχουν τα πάντα, από τα μεγέθη σημειώσεων, μέχρι τα περιθώρια σελίδων, στις γραμματοσειρές τίτλων. Σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τυπικό PDF κατάλληλο για εκδόσεις βιβλίων ή ένα άλλο PDF για παιδιά για ένα iPad.

Η επαγγελματική έκδοση, περιλαμβάνει έναν εύχρηστο επεξεργαστή προτύπων, ο οποίος σας επιτρέπει να σχεδιάσετε τα δικά σας πρότυπα, δίνοντάς σας απόλυτη δύναμη πάνω από τα δημοσιευμένα αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να εξάγετε τη μουσική σας ως MIDI για να την χρησιμοποιήσετε όπου επιθυμείτε. Με το Musink Pro, μπορείτε να κάνετε εγγραφή από μια συσκευή MIDI σε πραγματικό χρόνο, και να εισάγετε σημειώσεις και αρχεία MIDI.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Musink Lite


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .