//Add More external stylesheets File Shredder : Δωρεάν λογισμικό μόνιμης διαγραφής αρχείων



Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

File Shredder : Δωρεάν λογισμικό μόνιμης διαγραφής αρχείων

read

Υπάρχουν αρκετά εργαλεία  για την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων για τα Windows. Αυτά τα εργαλεία, συχνά αποκαλούμενα "λογισμικό αποκατάστασης αρχείων", εκμεταλλεύονται την αδυναμία της εντολής Windows "delete" που χρησιμοποιούμε όλοι τακτικά για τη διαγραφή αρχείων. 

Στην πραγματικότητα, η λειτουργία "Διαγραφής" στα Windows αφαιρεί μόνο τα bits των πληροφοριών από τα αρχεία, ώστε να εμφανίζονται διαγραμμένα στο λειτουργικό σύστημα.

Έτσι λοιπόν, είναι εύκολο να ανακτήσετε αυτά τα αρχεία χρησιμοποιώντας κάποιο εξειδικευμένο λογισμικό αποκατάστασης αρχείων. Για να καταργήσετε τα αρχεία μόνιμα από το σύστημά σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα που είναι ικανό να ξαναγράψει τα αρχεία με τυχαία σειρά δυαδικών δεδομένων πολλές φορές. 

Αυτή η διαδικασία ονομάζεται τεμαχισμός. Το File Shredder είναι μία δωρεάν εφαρμογή που καταστρέφει τα αρχεία που δεν επιθυμείτε από το σκληρό σας δίσκο χωρίς το φόβο ότι πιθανώς θα μπορούσαν να ανακτηθούν.

Με αυτόν τον τρόπο, το πραγματικό περιεχόμενο του αρχείου έχει αντικατασταθεί και οι δυνατότητες ανάκτησης ενός τέτοιου τεμαχισμένου αρχείου είναι ως επί το πλείστον θεωρητικές. Το File Shredder έχει αναπτυχθεί ως ένα γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο εργαλείο για το σκοπό αυτό.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 διαφορετικούς αλγόριθμους τεμαχισμού των αρχείων, ο καθένας από τους οποίους είναι σταδιακά ισχυρότερος από τον προηγούμενο. Στο πρόγραμμα θα βρείτε επίσης ενσωματωμένο και το Disk Wiper που χρησιμοποιεί ειδικό αλγόριθμο τεμαχισμού για να σκουπίσει τον αχρησιμοποίητο χώρο στο δίσκο σας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .