//Add More external stylesheets Advanced Backup : Κορυφαίο, λογισμικό αντιγράφων ασφαλείας και κλωνοποίησης



Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Advanced Backup : Κορυφαίο, λογισμικό αντιγράφων ασφαλείας και κλωνοποίησης

read

Το Advanced Backup είναι ένα λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων και των δίσκων σας. Το πρόγραμμα προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών και ρυθμίσεων με δυνατότητες λήψης προγραμματισμένων ή μη αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας σε όλα τα μέσα αποθήκευσης  με προαιρετική συμπίεση και κρυπτογράφηση των δεδομένων σας. 

Πρόκειται για μία αξιόπιστη εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο, για όλες τις χρήσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε πλήρες αντίγραφο ασφαλείας όλων των αρχείων σας των μονάδων δίσκου του υπολογιστή σας και να συγχρονίσετε αρχεία μεταξύ διαφορετικών καταλόγων με πολλές επιλογές. Το λογισμικό δημιουργεί ακριβή και εκκινήσιμα αντίγραφα δίσκων και σκληρών δίσκων που μπορούν να χρησιμεύσουν ως εφεδρικοί δίσκοι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. 

Στην επιλογή Tools περιλαμβάνετε η δυνατότητα περιβάλλοντος αποκατάστασης μέσω ενός CD ή USB έκτακτης ανάγκης έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας και να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας ακόμα και αν το λειτουργικό σας σύστημα είναι κατεστραμμένο. Στο ίδιο πεδίο θα βρείτε επίσης και την επιλογή clone now μέσω της οποίας θα μπορέσετε να κλωνοποιήσετε τους σκληρούς σας δίσκους . 

Το λογισμικό στην δωρεάν του έκδοση περιλαμβάνει κάποιους περιορισμούς σε σχέση  με τις επαγγελματικές εκδόσεις του προϊόντος. Τις διαφορές μπορείτε να τις δείτε εδώ

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .